Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Αποβολές μαθητών για την αποδοκιμασία που έδειξαν προς τους επισήμους στην παρέλαση

Τελικά σε αυτή την χώρα των σκανδάλων, της πολιτικής διαφθοράς, των υπηρετών της τρόικας, των "ληστο-σωτήρων" μισθών και συντάξεων, οι μόνοι που μπορεί να γίνονται με ευκολία εξιλαστήρια θύματα είναι οι μαθητές. Το πιο νέο, άφθαρτο, ελπιδοφόρο και αθώο τμήμα της κοινωνίας που ευτυχώς αντιδρά, έστω και με τον δικό του τρόπο.

Τιμωρούνται μαθητές οι οποίοι φανερά, καθαρά, τίμια και με θάρρος, δείχνουν την αποδοκιμασία τους, εκδηλώνουν την δυσφορία και απογοήτευσή τους, για όλο αυτό το ζοφερό παρόν και μέλλον, που τους επιφυλάσσει το πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της χώρας, που υπηρετεί τους δανειστές και τις τράπεζες.

Τα παιδιά που μοιάζουν "καταδικασμένα" να ζήσουν πολύ χειρότερα από τους γονείς τους, αντιμετωπίζονται από ορισμένους "εκπαιδευτικούς", με αυστηρότητα που δεν θα τολμούσαν ποτέ, ούτε να διανοηθούν να δείξουν απέναντι σε καρεκλοκένταυρους ανωτέρους τους, σε ψεύτες υπουργούς, σε διεφθαρμένους "ευυπόληπτους" και καλοντυμένους πολίτες της κοινωνίας.

Δείχνουν μικροί και φτωχοί ηθικά, απέναντι στους μαθητές τους που αναγκάζονται να μεγαλώσουν γρήγορα και να αναζητήσουν μιαν άλλη ζωή, μιαν άλλη δικαιότερη κοινωνία, μακριά από κάθε είδους υποταγμένους και φοβισμένους "δασκάλους".

Halandri Pedia

Από το news247

Οργή αντιδράσεων προκάλεσε η απόφαση της διευθύντριας του 2ου Γυμνασίου Γαλατσίου, η οποία έδωσε τριήμερη αποβολή σε έξι συνολικά μαθητές λόγω της αποδοκιμασίας που έδειξαν προς την εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Μια απόφαση που πήρε μάλιστα μόνη της, χωρίς να συζητηθεί καν το θέμα με το σύλλογο διαδασκόντων.
Το θέμα προκάλεσε την οργή των γονέων, του συλλόγου και εκπροσώπων της ΕΛΜΕ, οι οποίοι μετά το άκουσμα τηες είδησης της αποβολής κατέφθασαν στο 2ο Γυμνάσιο, ζητώντας από την Διευθύντρια να ανακαλέσει τις αποβολές
Αναμένεται πάντως να συνεδριάσουν οι καθηγητές παρουσία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου