Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΗΛΙΑΣ ΝΤΑΒΑΡΗΣ: Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΥΠΕΡΒΑΛΛΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΑ ΤΟΥ

Εκνευρισμένος ο Ηλίας Ντάβαρης μας πήρε τηλέφωνο αμφισητώντας τα καταγγελόμενα του Νίκου Πανταζή στην ανοικτή επιστολή του στην Πλατεία, την Δευτέρα το πρωί.
http://stinplatia.blogspot.com/2012/03/blog-post_9144.html

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗΣΗ ΜΟΥ" μου είπε (παραβιάζοντας ανοικτές θύρες, αφού ήδη τον είχαμε καλέσει να απαντήσει).

Μιλήσαμε μαζί του και το ίδιο βράδυ ό,τι μας είπε τα επανέλαβε στο Δημοτικό Συμβούλιο στο οποίο παρευρίσκετο και ο Νίκος Πανταζής:

ΟΙ ΑΠΑΝΗΣΕΙΣ ΝΤΑΒΑΡΗ:

1. Σχετικά με τον σύλλογο Χόκεϋ: Υήρξε συζήτηση να δημιουργηθεί αλλά τελικά ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ και ο σύλλογος αυτός δεν λειτουργεί στο Δημοτικό μας Γυμναστήριο.

2. Η αίθουσα της ενόργανης γυμναστικής - η οποία ήταν αναξιοποίητη - δόθηκε όντος στο νεοσύστατο σύλλογο ενόργανης γυμναστικής αλλά η δεύτερη αναξιοποίητη αίθουσα - που είναι και μεγαλύτερη - διατέθηκε στον Γυμναστικό Σύλλογο.

3. Ο Νεοσύστατος Σύλλογος Ενόργανης  (που  ανήκει σε στέλεχος της παράταξης Ανδρεόπουλου, όπως επιβεβαίωσε ο κος Ντάβαρης) πήρε μια ώρα προπόνησης στο Κλειστό, την οποία ώρα διεκδικεί από την αρχή του χρόνου η ομάδα μπάσκετ του ΓΣΧ - που κάνει μια μεγάλη προσπάθεια πρωταθλητισμού. Ο Ηλίας Ντάβαρης για άλλη μια φορά μας είπε ότι προσπαθεί να αντιμετωπίσει το θέμα και να βρει την ώρα στον ΓΣΧ. (Βέβαια σε λίγο το πρωτάθλημα τελειώνει, οπότε .... NEXT YEAR που λέει και η κόρη μου).

4. Ο πίνακας για τα 24 sec - επιτέλους ήρθε στο κλειστό. (Άμα δεν φωνάξει το παιδί ...)

5) Χρήματα για το στρώμα του ύψους δεν υπάρχουν και αναζητείται λύση. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΕΔΩ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ μας είπε ο κος Ντάβαρης.

6) "Στην βραβευση παλαιμάχων κάλεσα το Νίκο Πανταζή να κάνει βράβευση αθλητού και εκείνος έδωσε την θέση του στον αντιπεριφερειάρχη κο Πολυζωγόπουλο" μας είπε ο κος Ντάβαρης.

7) "Στο χορό, στο Παβίλλιον, έλειπε ο Δήμαρχος και ο κος Θεοδώρου δεν είχε έρθει ακόμα γι' αυτό κάλεσα τον Στάθη Ανδρεόπουλο να κάνει την απονομή, δεν υπήρχε άλλη σκοπιμότητα." μας είπε ο Πρόεδρος του ΕΥΡΙΠΙΔΗ.

Σ.Σ. ΠΛΑΤΕΙΑΣ:

ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ - ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ (όπως μας ζητήθηκε, και είναι τιμή μας). ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου