Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

pantazisnikos.blogspot.com

«Κανένας πολιτικός δεν έχει δικαίωμα να συγχαρεί το γιο μου» Πόσο δικαιολογημένη είναι η αντίδραση προς την ανύπαρκτη αθλητική ηγεσία και το ΣΕΓΑΣ.Εμείς σας καλούμε να κάνετε μια βόλτα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Χαλανδρίου για να δείτε το στρώμα του Υψους που βγάζει Χονδρουκούκηδες



Ο πατέρας του παγκόσμιου πρωταθλητή Δημήτρη Χονδροκούκη, μίλησε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές.
«Κανένας πολιτικός δεν έχει δικαίωμα να συγχαρεί το γιο μου». Αυτό τόνισε ο Κυριάκος Χονδροκούκης, πατέρας του Δημήτρη που μόλις χθες αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο ύψος. «Η επιτυχία είναι ατομική και της Ομοσπονδίας που παλεύει όπως μπορεί να βοηθήσει τους αθλητές μας» τόνισε χαρακτηριστικά.

Επισήμανε ότι το καλοκαίρι το γήπεδο του Αγίου Κοσμά ήτα κλειστό και δεν μπορούσαν να μπουν να προπονηθούν. «Να μπουν μέσα οι σημερινοί παγκόσμιοι πρωταθλητές» είπε. «Οι πόρτες ήταν κλειστές. Ακούμε πράγματα που ανατριχιάζουμε. Κλείνουν γήπεδα. Καταργούνται τα πάντα σήμερα. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Τα πάντα δεν είναι οικονομικά. Η πολιτεία θα μπορούσε να κάνει πράγματα που δεν έχουν οικονομικό αντίκρισμα, τα οποία όμως θα μπορούσε να είχε κάνει για να διευκολύνει τους αθλητές μας. Κανένας πολιτικός δεν έχει δικαίωμα να συγχαρεί κάποιον αθλητή. Η επιτυχία είναι ατομική και της Ομοσπονδίας που παλεύει όπως μπορεί να βοηθήσει τους αθλητές μας» υπογράμμισε.
Το στρώμα του Υψους στο Γυμναστήριο Χαλανδρίου.Ο πρόεδρος δεν το βλέπει .Ο Δήμαρχος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου