Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ!





                                                                                                                             Χαλάνδρι 21/03/2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Γυναικεία Ομάδα Καλαθοσφαίρισης του Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ομάδα της Β’ Ε.Σ.Κ.Α. 2011-2012 την Κυριακή 18 Μαρτίου, συγκεντρώνοντας 42 βαθμούς (20 νίκες – 2 ήττες) και επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία των γυναικείων πρωταθλημάτων της Α’ Ε.Σ.Κ.Α. μετά από απουσία δύο ετών.
Η αρχηγός της ομάδας Γεωργία Γεωργακοπούλου παρέλαβε το βαρύτιμο έπαθλο για τις Πρωταθλήτριες από τον Γ.Γ. της Ε.Σ.Κ.Α και Πρόεδρο της Επιτροπής διεξαγωγής Γυναικείων Πρωταθλημάτων κο Γιάννη Αλεξόπουλο, παρουσία πολλών φίλων της ομάδας μετά τη λήξη του τελευταίου νικηφόρου αγώνα με το Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ στο κλειστό του Αγ. Θωμά.
Η παρουσία στις κερκίδες της πλειοψηφίας των αθλητριών από τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου, παγκορασίδες, κορασίδες, νεάνιδες αποδεικνύει τη σοβαρή δουλειά που γίνεται. Οι μικρές αθλήτριες είχαν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν μαζί με τις γυναίκες, που έτρεξαν με το τρόπαιο προς αυτές, την μεγάλη αυτή επιτυχία.

Η πλειοψηφία των παρευρισκομένων από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συνεχάρηκαν τον προπονητή Μάνο Μανουσάκη και τις παίκτριες για το φετινό τους θρίαμβο. Επίτευγμα στόχου που προήλθε από την αρμονική συνεργασία όλων των εμπλεκομένων και τη σημαντική συμπαράσταση των 400 περίπου μελών του Συλλόγου.
Το Δ.Σ. του Γ.Σ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ υπόσχεται πως και στη νέα αγωνιστική περίοδο θα προσφέρει το καλύτερο δυνατό στο Γυναικείο Τμήμα Καλαθοσφαίρισης έτσι ώστε περισσότερες νέες και νέοι αθλητές να έρθουν προς άθλησή τους στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Μ. Παπαδάκης».

                                                                                Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                                                                          Ο Γεν. Γραμματέας

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ                                                   ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου