Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ

πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
pr_ota_si@yahoo.gr
Χαλάνδρι 19.4.2012
Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι,
Το σύντομο διάλειμμα των Αγίων Ημερών του Πάσχα τελείωσε. Η επιστροφή στη σκληρή πραγματικότητα και καθημερινότητά μας είναι γεγονός, όπως, γεγονός είναι και η προκήρυξη εθνικών εκλογών.
Με την άδεια, λοιπόν, των γερμανο-ευρωπαίων, στις 6 Μαΐου θα έχουμε τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μας ευκαιρία να απελευθερωθούμε και να απελευθερώσουμε τη χώρα μας από τα δεσμά του ΔΥΝΑΣΤΗ.
Η τέλεια ευκαιρία για να πούμε ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ. Να πούμε ΣΤΟΠ στα παραμύθια της «υποχρεωτικής» χρεοκοπίας και της ΔΗΘΕΝ ανάγκης για επιβολή νέων μέτρων και νέων μέτρων και νέων μέτρων…προκειμένου ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ να ικανοποιούνται οι ΔΗΘΕΝ δανειστές (ΠΟΙΩΝ, άραγε;) και οι ευρωπαίοι ακολουθητές και υπήκοοι της Μέρκελ.
Ο ελληνικός λαός πρέπει να σωθεί, όχι οι πιστωτές του χρηματιστηρίου.
Ας βροντοφωνάξουμε την ΑΛΗΘΕΙΑ, αυτή που επιμελώς και συστηματικά κρύβουν οι έλληνες υποτελείς της τρόϊκας και της ελληνικής και ξένης ελίτ που επιθυμεί το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ : «Δεν χρωστάμε κύριοι, μας χρωστάτε».
Αυτοί που επιδιώκουν να καταστήσουν τη χώρα μας προτεκτοράτο, οι γερμανοί δηλαδή, μας χρωστούν 162 δισ. Ευρώ χωρίς τους τόκους.
Ο εξευτελισμός στον οποίο έχουν υποβάλλει την Ελλάδα η ντόπια και ξένη ολιγαρχία, είναι καιρός να λάβει ένα ΤΕΛΟΣ.
Ας σταματήσει στις 6 Μαΐου η αδικία σε βάρος του ελληνικού λαού και ο διασυρμός του.
Ας σταματήσει στις 6 Μαΐου η συστηματική υποδούλωση και δυσφήμιση των Ελλήνων και ας ξεφύγουμε από τη μοίρα του «ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟΥ».
Η έλλειψη διάθεσης από ένα μέρος της Αριστεράς για κοινή κάθοδο στις εκλογές ή, έστω, για κοινό πρόγραμμα συνεργασίας για μια κυβέρνηση αριστερού προσανατολισμού και εξόδου από την κρίση (μιας εξόδου που θα έχει ως γνώμονα τη διάσωση των Ελλήνων και ΟΧΙ των τοκογλύφων, των ευρωπαίων και των τραπεζών), κάνει ακόμη πιο επιτακτική την ανάγκη ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ προς αυτούς που μας οδήγησαν στη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, οικονομική και ουσιαστική, δηλαδή χρηματική και ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ.
Διλήμματα του τύπου «σωτηρία ή πτώχευση», «ευρώ ή δραχμή» και άλλα επικοινωνιακά πολιτικά παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκαν και χρησιμοποιούνται στην προσπάθεια των υποτελών ελλήνων κυβερνώντων, δεν πείθουν – και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ πλέον ΝΑ ΠΕΙΘΟΥΝ – ΚΑΝΕΝΑΝ, αφού :
Το 2010 μας έλεγαν πως αν εφαρμοστούν τα μέτρα λιτότητας, το 2012 θα έχουμε βγει πό την κρίση και θα μπούμε στην οδό της ανάπτυξης. Αντί για αυτό, ήλθε το 2012 και έχουμε ήδη ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ μνημόνιο, χειρότερο από το προηγούμενο, ενώ είναι σίγουρο πως τον Ιούνιο θα έλθουν ΝΕΑ, ακόμη πιο επώδυνα μέτρα.
Ένα και μοναδικό αίτημα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας :
ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥΣ».
πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος,
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου