Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΕΛΛΑΔΑ ΓΕΡΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΞΑΝΑ!


Γράφει η Μπέττυ Γιάννα
Δημοσιογράφος
Υποψήφια Βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στο Ν. Μαγνησίας
Συμμετέχω ενεργά στο κίνημα των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" με μπροστάρη τον Πάνο Καμμένο, για μία Ελληνική Πολιτική Στρατηγική που θα οδηγήσει την πατρίδα μας στην Εθνική και Οικονομική Ανεξαρτησία. Eξάλλου εμείς οι Έλληνες και μπορούμε και θέλουμε να αναγεννήσουμε την πατρίδα μας! Μετά το αδιέξοδο της συγκυβέρνησης, η μόνη υγιής απάντηση είναι οι "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!"

Με τον Πάνο Καμμένο υπάρχει και ελπίδα και επόμενη μέρα. Οι άλλοι είναι απλώς εντολοδόχοι ενώ ο αρχηγός του κινήματός μας θα διαπραγματευθεί σε άλλη βάση. Λέει όχι στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ και δεν θα συνεργαστεί με κανέναν που υπέγραψε την καταδίκη της χώρας μας. ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ!

Η Ελλάδα ήταν και θα πρέπει να ξαναγίνει ΠΕΡΗΦΑΝΗ χώρα! Άλλωστε σε αυτόν εδώ τον τόπο γεννήθηκε η δημοκρατία! Γι αυτό πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε μάχη για να σηκώσουμε και πάλι το ανάστημα στους οικονομικούς, αυτή τη φορά, εχθρούς μας!

Μας θέλουν κοιμισμένους και αδρανείς, άβουλα όντα μιας σύγχρονης ελληνικής κοινωνίας που προσπαθούν να την στραπατσάρουν αυτοί που υπογράψανε την εθνική μας ταπείνωση και το ξεπούλημα στο Γ΄ΡΑΙΧ των Γερμανών. Πρέπει όλοι μαζί να αντισταθούμε σε αυτή τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και στα στρατεύματα κατοχής!

Είναι τιμή για μένα να σταθώ στο πλευρό του Πάνου Καμμένου και να βοηθήσω όσο μπορώ στην προσπάθεια του κινήματος "Ανεξάρτητοι Έλληνες" και στην απελευθέρωση της χώρας μας από τους οικονομικούς δολοφόνους, που κάνανε έναν περήφανο λαό να ντρέπεται! Δεν είμαι, ούτε και επιδιώκω να γίνω ποτέ επαγγελματίας πολιτικός. Είμαι και θα παραμείνω ρεπόρτερ και δεν θα πάψω να προασπίζω το δημόσιο συμφέρον μέσα από την αποκαλυπτική έρευνα.

Η ελληνική ψυχή δεν συμβιβάζεται, δεν φοβάται, δεν υποκύπτει, δεν παραδίδεται...ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ! Το ποτάμι πια έγινε ΧΕΙΜΑΡΟΣ και ο ΧΕΙΜΑΡΟΣ έγινε ΤΣΟΥΝΑΜΙ! Η σπίθα της αντίστασης δεν έχει απλά ανάψει, αλλά έχει μετατραπεί σε μια πραγματική πυρκαγιά!

Μας αξίζει όλους μας μια ελεύθερη και δημοκρατική Ελλάδα και μπορούμε να το πετύχουμε όλοι μαζί και να αποδεσμευτούμε από την διεθνή τοκογλυφία. Ήρθε η ώρα να πληρώσουν οι προδότες αυτής της χώρας. Στις 6 Μαίου δεν έχουμε απλά εθνικές εκλογές...έχουμε ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Δεν υπάρχουν διλήμματα. Οι "Ανεξάρτητοι Έλληνες" με μπροστάρη τον Πάνο Καμμένο δίνουν λύσεις βιώσιμες και λένε "ΌΧΙ" στο Μνημόνιο και στο ξεπούλημα της πατρίδας μας!

ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΟΝΑΤΙΖΟΥΝ

ΜΟΝΟ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΙΚΟΥΝ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου