Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Στον αέρα όλες οι δημοσκοπήσεις των εταιρειών - Μαζικό σαμποτάζ απο τους πολίτες!

Εντελώς ΑΝΟΙΧΤΟ το εκλογικό αποτέλεσμα! Σχεδόν για όλες τις δημοσκοπήσεις που είχαν βγεί στη δημοσιότητα, το 80% των πολιτών έκλεινε το τηλέφωνο ενώ τα αποτελέσματα αφορούσαν μόνο όσους απαντούσαν!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες...
για την δημοσκοπική συμπεριφορά των πολιτών, υπάρχει ένα στοιχείο που όχι απλώς σοκάρει, αλλά δημιουργεί... τεράστια ερωτήματα για την πιστότητα των αποτελεσμάτων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τουλάχιστον για τις δημοσκοπήσεις που έγιναν μέχρι την περασμένη Κυριακή αλλά και τις μυστικές (που τυπικά τώρα απαγορεύονται).

Σε τηλεφωνική δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από μεγάλη εταιρεία, έγιναν συνολικά 8,000 τηλεφωνήματα (που απαντήθηκαν). Ξέρετε πόσοι δέχτηκαν να απαντήσουν, όταν ενημερώθηκαν ότι πρόκειται για δημοσκόπηση;

ΜΟΛΙΣ ΟΙ 2,000 ΕΡΩΤΗΘΕΝΤΕΣ!

Οι υπόλοιποι 6,000 έκλεισαν το τηλέφωνο!
Και όμως η δημοσκόπηση δημοσιεύθηκε με αυτά τα δεδομένα. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά;

Ότι από το 100% του δείγματος, τα στοιχεία που δημοσιεύονται αφορούν μόλις το 25%! Επί αυτού βλέπουμε τα ποσοστά των κομμάτων στην πρόθεση ψήφου, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία δεν προσμετρήθηκε.

Είναι σίγουρο ότι παρόμοια θα είναι τα ποσοστά συμμετοχής και στις άλλες δημοσκοπήσεις αλλά πέραν από κάτι μισόλογα ουδείς το έχει αποκαλύψει.

Την ίδια στιγμή, οι διαδικτυακές δημοσκοπήσεις αφορούν μόνο τους χρήστες του διαδικτύου που δεν μπορούν να εκπροσωπήσουν με πιστότητα όλο την κοινωνία, παρόλο που εξασφαλίζουν μαζικότερη συμμετοχή.

Ίσως αυτός να είναι ο λόγος της έντασης από όλες τις δυνάμεις του πολιτικού σκηνικού αφού γνωρίζουν ότι βρίσκονται κυριολεκτικά στο σκοτάδι…

Ουδείς γνωρίζει με ασφάλεια τι θα βγάλει η κάλπη την Κυριακή το βράδυ…


www.olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου