Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου", 11-6-2012

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
pr_ota_si@yahoo.gr

Χαλάνδρι  11-6-2012

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Όλο αυτό το διάστημα, από τις εκλογές – ή, καλύτερα, από ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ – της 6ης Μαΐου μέχρι και σήμερα, κάποιοι προσπαθούν να διαμορφώσουν και να επηρεάσουν συνειδήσεις, διαστρεβλώνοντας την κοινωνική και πολιτική άποψη των ελλήνων πολιτών. Είναι αυτοί οι ίδιοι που χρόνια τώρα υποδύονται τους πολιτικούς, ενώ, στην πραγματικότητα, είναι πιστά αντίγραφα κάκιστων και αποτυχημένων ηθοποιών, καρατεριστών και σαλταδόρων της ελληνικής – και όχι μόνο – πολιτικής σκηνής, των οποίων η δράση και η υπόγεια διαδρομή αποκαλύπτεται καθημερινά.

Είναι αυτοί οι ίδιοι που, με τις «αρπαχτές» και τις μίζες των τελευταίων 30 ετών, με τη λήψη δανείων και άλλων δανείων και άλλων δανείων για την πληρωμή εξοπλιστικών προγραμμάτων, το μόνο που κατάφεραν ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ήταν να «φουσκώσουν» τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Είναι αυτοί που με την υπογραφή μνημονίων (για τα οποία, τώρα, κατηγορούν με απύθμενο θράσος άλλους!!!) έδωσαν τη συγκατάθεσή τους στην εκποίηση της Εθνικής Κυριαρχίας και στην υπαγωγή σε καθεστώς υποτέλειας.

Είναι αυτοί που κακοποίησαν τη Δημοκρατία και κατήργησαν τις ελευθερίες και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια (τιμωρία με μπόλικο ξύλο σε όσους τόλμησαν να διαδηλώσουν κατά της εκμετάλλευσης του ανθρώπου  -εργαζόμενου) που πηγάζουν από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Είναι αυτοί που κατάντησαν τους Έλληνες ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ στην ίδια τους τη χώρα και κλέφτες στη θέση ΛΗΣΤΩΝ στην Ευρώπη.

Οι εκβιασμοί σας επιστρέφονται κύριοι.
Η καταστροφολογία στην οποία επιμελώς επιδίδεστε, ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ από τους πολίτες, απλά εσείς κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε. Όπως κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε ότι επήλθε ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ (σας) και ΑΡΧΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ. Ο λαός ΜΑΥΡΙΣΕ το μνημόνιο και καταδίκασε το δικομματισμό. Καλείται, δε, την Κυριακή να ολοκληρώσει την (πραγματική του) ΣΩΤΗΡΙΑ και τη λύτρωση από τα δεσμά του.
Το σάπιο οικοδόμημα «κατασκευασμάτων» και «αλχημειών» Κεντροδεξιάς και ψευτο-Σοσιαλισμού κατέρρευσε. Οι Έλληνες δεν αποδέχονται το ρόλο του πειραματόζωου και αναζητούν τις ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ (αλλά «ενοχλούν» κάποιους…).
Πριν ψηφίσετε, σκεφτείτε ποιος σας έκοψε τους μισθούς, ποιοι κυβερνούσαν τόσα χρόνια και ποιοι – ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ  - κερδοσκοπούν ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!
Η κατάργηση των μέτρων που συνδέονται με τις δανειακές συμβάσεις, είναι επιτακτική. Όπως επιτακτική είναι και η αύξηση και προστασία μισθών και συντάξεων, η φορολόγηση του μεγάλου (και ΑΣΥΔΟΤΟΥ) κεφαλαίου και η εθνικοποίηση όλων των τραπεζών.
Μερικές ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ που θα πρέπει να έχει υπόψη της μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση:

- Λογιστικός έλεγχος του δημοσίου χρέους και η αναδιαπραγμάτευσή του με βάση το διεθνές δίκαιο, έτσι, δηλαδή, όπως έκαναν και οι «φίλοι» μας οι γερμανοί μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

- ΑΜΕΣΗ  (δικαστική) διεκδίκηση της απόδοσης του γερμανικού κατοχικού δανείου.

- Να γίνει το Δημόσιο ο κύριος μέτοχος της Τράπεζας της Ελλάδος.

- Να νομοθετηθεί ένα ΣΤΑΘΕΡΟ και ΔΙΚΑΙΟ φορολογικό σύστημα, με παράλληλη κατάργηση χαρατσιών.

Πέρα από τα παραπάνω, είναι σαφές ότι, είναι ΑΝΑΓΚΑΙΑ η αναθεώρηση του Συντάγματος, ώστε να διασφαλιστεί η αποφυγή της ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ της διαφθοράς και όλων όσοι φέρουν τεράστιες ευθύνες για σκάνδαλα και αυτών που επέτρεψαν την ΕΙΣΒΟΛΗ του ΔΝΤ στη χώρα μας.

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι,

Οι εκλογές απέκτησαν – μεταξύ άλλων – ΚΑΙ το νόημα της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ. Τα σπίτια δεν θα μας τα πάρει κανένας…Τσίπρας (όπως η ενορχηστρωμένη προπαγάνδα διαλαλεί), αλλά οι Τράπεζες και το Μνημόνιο.
Η πρωτοφανής πίεση προς τη χώρα μας για το τι θα ψηφίσει ο ελληνικός λαός, αποτελεί μια αντιδημοκρατική και εξευτελιστική υπόδειξη, στην οποία έχουμε ΚΑΘΗΚΟΝ να απαντήσουμε.
Τέλος, δε θα πρέπει να λησμονούμε ότι :
Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη Βία (Άρθρο 120 του Ελληνικού Συντάγματος)

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος,
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου