Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

ΘΕΜΑ 2ο: ΝΑ ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ....


ΚΥΡΙΑ Κ.Κ. ΕΝΤΑΥΘΑ

Εξοχοτάτη,

Εχθές απευθυνόμενη στην κα Καρατζά, την ώρα που πέρναγα από μπροστά Σας με δείξατε και είπατε « να αυτός με λέει Μαμά Ντάλτον». ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΑ.
Λυπάμαι αλλά δεν έχετε κατανοήσει ίσως ότι το TWITTER δεν είναι δικό μου.
Και ότι η κα Μπενέα – η έγκριτη ρεπόρτερ του ΕΘΝΟΥΣ – δεν μας κάνει την τιμή να γράφει στην Πλατεία.
Καταλαβαίνω την ανάγκη Σας να φτιάξετε έναν αντίπαλο, ο οποίος θα φταίει αν δεν πετύχει η απόπειρα αποσιώπησης, αλλά ξέρετε, όταν πηγαίνατε στην πολιτική Εσείς και ο Αυτού Εξοχότης ο Πρίγκηψ μέσω των σαλονιών της εξουσίας  εγώ επέστρεφα νύχτα από σκοτεινά πεζοδρόμια και σκοτεινά βουλεβάρτα της και  δεν τσίμπησα.
Παρά την απρόκλητη επίθεση την οποία επέλεξε η καμαρίλα των αυλικών Σας  να εκτελέσετε – όχι μόνο εναντίον μου αλλά και εναντίον συνεργατών  μου – που αρχικά μας εξέπληξε γιατί δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε τα αίτιά της - αφού δεν γνωρίζαμε -  ΔΕΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ και ΔΕΝ ΠΑΡΑΣΥΡΟΜΑΙ.
Γνωρίζετε και Εσείς και η Α. Ε. ο Πρίγκηψ, ότι από το 2006 έμεινα σιωπηλός και απεδέχθην την ήττα μου με αξιοπρέπεια. Αυτό ίσως δεν το είχατε υπολογίσει και Σας χάλασε το τέλειον άλλοθι, ότι δηλαδή δε καταφέρνει να νικήσει στας εκλογάς η Αυτού Εξοχότης εξαιτίας υπονομεύσεως και όχι εξαιτίας ανικανότητός Του. Λυπάμαι αλλά η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ είναι ίδιον του πεζοδρομίου, που ίσως να Σας είναι λίγο δυσνόητον
Η απρόκλητη όμως επίθεση από την Αυτού Εξοχότητα προσωπικώς, συνοδευομένης υπό του ενός εκ των δύο Ιπποτών της Ελεεινής Τραπέζης – στην οποία δεν είχαμε την τιμή να συμφάγουμε, παρά τα όσα αντίθετα ισχυρίζεται ο κος Πάγκαλος – που έγινε σε εργάτες, υπηκόους Σας, που αγωνιούν για να αναθρέψουν τα παιδιά τους με τα απομεινάρια μισθού στην τσέπη τους, μετά την καταβολή κεφαλικών φόρων, χαρατσιών και διώξεων υπό διεφθαρμένων κρατικών υπαλλήλων και λειτουργών που ως Σερίφηδες του Σέργουντ λειτουργούν, δεν θα μείνει πολιτικά – και τονίζω παρακαλώ τον όρο ΠΟΛΙΤΙΚΑ – αναπάντητη.
Από εκείνη την ημέρα μπορείτε και Εσείς και η Αυτού Εξοχότης να μας λογαριάζουν στους ορκισμένους πολιτικούς αντιπάλους ενώ πριν είμεθα απλώς αδιάφοροι, με την άποψή μας δια τας ικανότητας του Πρίγκηπος να διοικήσει τους υπηκόους Του να διατηρείται απολύτως ΣΤΗΝ ΙΔΩΤΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ  για 5 συναπτά έτη.
Σήμερα θεωρείτε και επιχειρείτε να αποφύγετε την βάσανον της πολιτικής μας κριτικής, μάθαμε μεταπιδώντας στον ΣΥΡΙΖΑ (αν αληθεύει η πληροφορία μας), ώστε να έχετε πάλι κομματικόν περίβλημα. Θα ήθελα να Σας πληροφορήσω ότι δεν είμεθα, ούτε θα γίνουμε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε δεν θα μας δεσμεύσει η μετατόπιση η δική Σας ή υψηλών φίλων Σας.
Δεν έχουμε, ούτε θα έχουμε οργανική σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ (ειδικά αν δεν είμαστε ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ για το περιεχόμενον μιας τέτοιας ταυτίσεως).
Είχαμε αυτοδιοικητική συνεργασία την περίοδο των περιφερειακών εκλογών και παραμένουμε «φιλικά και κριτικά προσκείμενοι» . Διατηρούμε δε την άποψιν ότι θα ήτο καλύτερο δια την χώρα να νικήσει την ερχόμενη Κυριακή.
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ θελήσει να σας δώσει την αναγκαία , όπως εκτιμάτε Εσείς  κάλυψη – όπως ζητάτε από τοπικά στελέχη και από συνεργάτας κυρίως στο Μαρούσι  - δικαίωμά του, όπως ενδεχομένως  να επιλέξει να αξιοποιήσει και τας διοικητικά ικανοτήτας του Πρίγκηπος ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ.
Δεν έχουμε καμία ΑΠΟΛΥΤΩΣ κοινή διεκδίκηση αφού ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Από εμάς όμως να ξέρετε ότι ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ να χωθείτε, ούτε στου βοδιού το κέρατο να μπείτε, δεν θα γλυτώσετε ΠΟΛΙΤΙΚΑ.  
Διότι ως γνήσιοι ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ και ΤΗΣ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ και ΟΥΧΙ ΟΠΩΣ  ΟΙ ΒΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ του μπάρμπα στην Κορώνη (στην Μεσσηνία είναι η Κορώνη αν δεν απατόμαι) ,  δεν θα  είχαμε την αφέλεια, ούτε και την όρεξη να διαπραγματευτούμε ή να ζητήσουμε οτιδήποτε, αφού αυτό θα σήμαινε την εκχώρηση της δικής μας ΑΥΤΟΝΟΜΙΑΣ σε κάποιο – οποιοδήποτε - κέντρο.
 Δυστυχώς δια Εσάς και τον Πρίγκηπα αυτό δεν έχει συμβεί οπότε η πιθανή συντροφικότητα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν αποτελεί λύση στο πολιτικό Σας πρόβλημα.
Το προσωπικό Σας θέμα ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ .
Σε αυτό ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ, όπως αν ήταν η Μεγαλειότητά Σας ψυχραιμότερη θα είχε αντιληφθεί.
Και το κάνουμε όχι για χάριν δική Σας ή της Αυτού Εξοχότητος του Πρίγκηπος, όπως θα επιθυμούσατε εσείς από έναν υποτακτικό υπήκοό Σας αλλά διότι ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΡΧΕΣ.
Όμως ΛΟΒΟΤΟΜΗ δεν θα κάνουμε και θα διαβάζουμε ό,τι θέλουμε. Οπότε αν αυτό Σας ενοχλεί φροντίστε να μας βάλετε σε κάποιο βαθύ μπουντρούμι στο ανάκτορό Σας.
Σας ευχόμαστε καλά ξεμπερδέματα στα προσωπικά σας (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ)  με όσους τα έχετε ΚΑΙ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ. ΠΟΛΤΙΚΑ ΤΟΝΙΖΩ και πάλι.
ΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου