Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΘΕΜΑ 3ο (και τελευταίο μέχρι τις εκλογές) ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Η ΔΙΟΙΚΗΣΙΣ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ!!!

Σε πέντε - ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ - περιπτώσεις ο δήμος Χαλανδρίου διαπίστωσε παραβίαση του νόμου περί υπαίθριας διαφήμισης και επέβαλε πρόστιμα στην .... Affichage! (Βέβαια αυτά πριν λίγες μέρες είχαν ένα άλλο όνομα διαφημιστικής ετιαρίας αλλά η Affichage βόλευε, σε αυτή έβαλαν το πρόστιμο.)

Μιλάμε τώρα για ΔΡΑΚΟΝΤΙΑ ΜΕΤΡΑ!!!

Χέστηκε η Φατμέ στο ΓΕΝΙ ΤΖΑΜΙ!!

Εδώ και ένα χρόνο δεν κάνει μια σύμβαση για να εισπράττει κανένα φράγκο από το καρτέλ των μεγαλοδιαφημιστών, τους οποίους έχει ΤΖΑΜΠΕ στο Χαλάνδρι - ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΟΡΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ 4 ΜΙΚΡΟΤΕΡΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ - και τελικά έβαλε και σε 5 (ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ) περιπτώσεις πρόστιμα!

Αλλά αυτά τα ξανάπαμε και προχτές.

Αυτό που δεν είπαμε είναι το εξής ευτράπελον: Αφού λοιπόν έβαλε πρόστιμα για αυτά - ΜΟΝΟ - τα μέσα ο Δήμος Χαλανδρίου τότε πρέπει να επιβάλλει πρόστιμο και στους διαφημιζομένους σε αυτά, σύμφωνα με το νόμο  (όπως γνωρίζουν οι ειδικοί).

Άρα;;;

Ο Δήμαρχος Κουράσης θα στείλει τον λογαριασμό τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ που διαφημίζονται στα μέσα που τους διέθεσε ο Δήμαρχος Κουράσης και τα οποία μόλις τους τα διέθεσε  ο Δήμαρχος Κουράσης  λέει πως είναι παράνομα!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

ΠΟΣΟ ΝΟΥΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ;;;;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ;;;;

ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ;;;;






Τα μέσα στα οποία επιβλήθηκε πρόστιμο γιατί είναι παράνομα!

ΕΛΑ Μ....... ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΣΟΥ!


ΥΓ: Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΙΟΤΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΤΟ Δ.Σ.,  ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΙΚΗ ΒΔΟΜΑΔΑ - ΕΠΕΝΔΥΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ - ΜΑΣ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΤΟΠΙΚΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΙΣΜΟ.

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ Δ.Σ. - ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ και ΑΕΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου