Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Το οδυνηρό τέλος των πολιτικών ψήφου ανοχής στον Σημίτη...


Με καφέδες και νεράτζια επιτέθηκαν στον Απ. Κακλαμάνη στη Ν. Σμύρνη

Σε μια από τις ελάχιστες ανοιχτές εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου απειλήθηκε έντονο επεισόδιο.
Συγκεκριμένα, χθες Τρίτη στην πλατεία Νέα Σμύρνης πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ με ομιλιτές τους Γ. Ανωμερίτη, Γ. Βούρο και Απόστολο Κακλαμάνη.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Απόστολου Κακλαμάνη, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος ομιλητής, νεαροί μαζεύτηκαν στο πλάι της εξέδρας και εκτόξευσαν καφέδες και νεράτζια, ενώ ακούστηκαν και πολλά υβριστικά συνθήματα.


Ο Α. Κακλαμάνης θυμωμένος άρχισε να αποκαλεί «κοινούς τραμπούκους» τους νεαρούς, έκανε λόγο για τους «καθοδήγητές που ξέχασαν την τρομοκρατία της δεξιάς και τώρα κάνουν τα ίδια», ενώ συνέδεσε το συμβάν με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής εκτίμησε πως στις εκλογές κρίνεται «η γαλήνη του τόπου κι αν θα πέσει σε αυτούς ή στους άλλους. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Σήμερα ύστερα από 20 χρόνια ο ελληνικός λαός στέκεται στους καναπέδες και οι μεγαλοκαναλάρχες που θέλουν να χειραγωγούν τη δημοκρατία του προσφέρουν σύγχυση και μόνο».
Λίγη ώρα αργότερα κι ενώ ο κόσμος παρέμενε στο σημείο, απειλήθηκε σύρραξη όταν κάποια στελέχη της τοπικής οργάνωσης ξεκίνησαν διάλογο με τους νεαρούς. Ωστόσο, η παρέμβαση της Αστυνομίας έβαλε τέλος στο επεισόδιο.


Πέστα βρε Απόστολε...Επιτέλους, κάποιος που λέει τα πράγματα με τ' όνομά τους. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ΚΑΙ εκεί. Ως γνωστόν, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ΠΑΝΤΟΥ!  ΠΑΝΤΟΥ, όμως...Ακόμη και στον ύπνο ΤΟΥΣ...Μπράβο μάτι ο Αποστόλης! Δείτε και το video...το λένε οι άνθρωποι "Είμαστε του ΣΥΡΙΖΑ - γιατί ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - και πετάμε νερατζάκια στον Αποστόλη"

Δ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου