Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ;;;



Ακούστε την απάντηση Κουράση σε ερώτηση της Λούλας Καρατζά, για το αν εξετάζει το ενδεχόμενο ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, στο δημοτικό συμβούλιο και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας.

"Ερευνήσαμε την πιθανότητα ..." είπε ο Δήμαρχος!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ:





Διότι εδώ θα ακούσετε ότι μίλησε και ο εκπρόσωπος του ΜΠΑΤΣΟΚ, ο οποίος είπε - βεβαίως, βεβαίως - ότι "οι εργαζόμενοι στον δήμο είναι περίπου λουφαδόροι και ενώ πληρώνονται από την καθαριότητα είναι σε γραφεία και τους κολλάνε χαριστικά βαρέα και ανθυγιεινά και πρέπει να παταχθούν πάραυτα (JAVOL!)
ΕΝΩ ΣTH ΣYNEXEIA ΔΗΛΩΣΕ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙ 100% ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΚΟΥΡΑΣΗ, (ΣΙΓΑ ΤΟ ΝΕΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ! Με το ΦΠΑ 123% συμφωνείτε γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!), κάνοντας ουσιαστικά ηγετική εμφάνιση και θέλοντας να σηματοδοτήσει ότι η διοίκηση ΑΝΔΡΕΑΣΗ μπορεί να μεταλλαχθεί - αν κάτι πάει στραβά (sic) - σε ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΥΡΑΣΟΛΕΓΚΟΥ!

Σ.Σ. : Αυτό για εργάτες που πήγαν σε γραφεία το είχε ακούσει ΠAΛIAA για κάνα - δυο περιπτώσεις εργαζομένων, πριν μερικά χρόνια το έλεγε συνέχεια ο Στ. Πετρόπουλος, αλλά από τότε έχουν αλλάξει ΛΙΓΑΚΙ τα πράγματα αφού 1) έγιναν μερικές κανονικές και νόμιμες μεταθέσεις και έτσι δεν έχουν πλέον βαρέα και ανθυγιεινά στα γραφεία αλλά  -  το χειρότερο -  πλέον δεν έχουν ούτε οι σκουπιδιάρηδες με το μνημόνιο που μας έφερε το κόμμα του, αλλά αυτά είναι ψιλολεπτομέρειες άνευ σημασίας για τον διώκτη των "απανταχού Χαλανδραίων Μπατηρόγατων" .

Αυτά άλλωστε του είπε και επίσημα ο αντιδήμαρχος.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!

ΘΕΜΑ 2ο....
Η ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ!

Ανάμεσα στη συζήτηση  - που προκάλεσε η Λούλα Καρατζά - για την καθαριότητα συζητήθηκε - πάλι ύστερα από ερώτηση της κ. Καρατζά - και το θέμα των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στην πλατεία, που τείνει να εξελιχθεί σε ωρολογιακή βόμβα.

ΑΚΟΥΣΤΕ!

Την κατάληξη της ΠΟΛΥΔΙΑΦΗΜΙΣΜΕΝΗΣ "κανονιστικής διάταξης" για τις χρήσεις στο κέντρο της πόλης!
 Όσοι περίμεναν μια συνολική περιοριστική πολιτική ώστε να μην γίνουν όλα τα καταστήματα στην πλατεία ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΑ ή ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ μπορούν να προσγειωθούν στην "ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΤΗΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΜΑΣ.

Ο Δήμαρχος (αυτοπροσώπως) αναλαμβάνει να ελέγχει ότι θα μένει ΔΙΑΔΡΟΜΟΣ 1,2 μ. ΟΛΟΚΛΗΡΑ (χωρίς ΦΠΑ) μεταξύ των τραπεζοκαθισμάτων γειτονικών καταστημάτων που καταλαμβάνουν δημόσιο χώρο!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Αρχίζουμε και εμείς ΠΟΔΗΛΑΤΟ και δίαιτα γιατί ΧΟΝΤΡΟΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ αλλά και την ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΩΠΗ παρατάξεων που έπρεπε να πάρουν άμεσα θέση στα 2 θέματα και δεν το έκαναν γιατί ... απλά το θέμα το έβαλε το ΚΚΕ και όχι εκείνοι. (ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ!)
ΕΜΕΙΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ - ΣΕ ΑΝΥΠΟΠΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ - ΕΙΠΑΜΕ  ΑΥΤΑ:

http://stinplatia.blogspot.gr/2011/10/blog-post_6322.html

Ενώ προχτές, και με αφορμή ρεπορτάζ αναγνώστη μας που ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Η ΛΟΥΛΑ ΚΑΡΑΤΖΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ,  ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ!

http://stinplatia.blogspot.gr/2012/06/8.html

ΓΙΑ ΕΜΑΣ είναι θέματα που απαιτούν ΜΕΤΩΠΟ κόντρα στην ΣΥΝΔΙΟΙΚΗΣΗ αλλά και τους μέντορές της,  που ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΎΕΙΝ ..... ΑΣ ΞΕΚΑΒΑΛΗΣΕΙ και ας το πάρει αλλιώς!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου