Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΥ!









ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ.
ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ  ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ:

1. Τον αντιδήμαρχο Βάσιο να ομιλεί ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΦΟΤ και ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ (τα κουκιά πρώτα από όλα).
Την ομολογία της διοικήσεως (με 100% συμφωνία των ΜΠΑΤΣΟΚΩΝ ) ότι η Παιδική Χαρά στην Ιωαννίνων και Τυμφρηστού θα .... αλλάξει λιγάκι χρήση - θα αποχαρακτηριστεί από ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ και ίσως χτιστεί ΕΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ κλπ!
"τι πειράζει αν μπουν και μερικές λαμαρίνες" ακούγεται καθαρά.

Ε ΒΕΒΑΙΑ! Ελεύθεροι χώροι τέτοιες εποχές;;; Να τους κλείσουμε πάραυτα να βολέψουμε και κάνα ρουσφέτι! Άλλωστε ξέρουμε από ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ!

ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΤΕ: ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΤΕ

ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ - ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ Λ. ΚΑΡΑΤΖΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΑΓΝΩΩΝΤΑΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ. και όποιον άλλο έχει τα κότσια - ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΤΟΥΦΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΑΦΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ!

ΤΟΝ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΕΙΠΑΜΕ. ΜΕ Ο,ΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ: μια χαρά μπορεί να εξυπηρετηθεί ο ΦΟΤ, τον οποίο εμείς γνωρίζαμε πριν τον μάθει ο Ενωμοτάρχης, και μια χαρά μπορούν να γίνουν όλες οι αναγκαίες εργασίες εκσυγχρονισμού στα αποδυτήρια, τα WC και σε κυλικείο, όπως σας έχουμε αποδείξει με την γνωμοδότηση ΤΗΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ!
Τι άλλο θέλετε;;;

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΑΠΟ Κ.Χ. ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΧΩΡΟ (όπου μπορούν να γίνουν ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΑΣ, στο οποίο βάλατε και κόκκινες γραμμές,  μέχρι και ... μπουτίκ αθλητικών ειδών).

Ο ΑΠΟΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ!

ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΜΕ!

Γιατί εμείς στην ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ μεγαλώσαμε και παίζαμε πριν μάθει ο Ενωμοτάρχης πού πέφτει το Χαλάνδρι!
(Αλήθεια ξέρεις τι είναι "Κλεοπάτρα" κε Αντιδήμαρχε; Να ρωτήσεις τους Χαλανδραίους! Τον Αλεξανδρή, τον Κουράση, τον Παττακό).

Και σας προειδοποιούμε γιατί εμείς ούτε παίζουμε, ούτε σηκώνουμε λευκές σημαίες, ούτε πετάμε λευκές πετσέτες όταν μιλάμε για ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ!
ΑΤΑΛΑΝΤΕΥΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ! ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ!
Θυμάστε και στο Πάτημα ...

ΓΙΝΑΜΕ ΣΑΦΕΙΣ ή ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΚΑ ΜΑΣ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου