Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
              Χαλάνδρι,  13/7/2012
                     Α.Π. :   13414                                  


                                                                                                               - 15η
         ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ      --------
                                                                                                           - 2012

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σας καλεί σε συνεδρίαση του Σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 18η Ιουλίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 21:00 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:


1.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για επιβολή προστίμου για παράνομα τοποθετημένα διαφημιστικά μέσα στα όρια του Δήμου Χαλανδρίου

2.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄ αριθμ. 35/2012 απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά στη ‘Συζήτηση και λήψη απόφασης για ανταλλαγή ρυμοτομούμενων ακινήτων (οικοπέδων) στο Ο.Τ. 712β επί της οδού Μεταμορφώσεως ιδιοκτησίας Λούρα Αντωνίου (50%), Λούρα Αναστασίας (25%) και Λούρα Παράσχου με παραχώρηση οικοπέδου που προέρχεται από την τράπεζα γης της πολεοδομικής ενότητας 15 στην περιοχή Πάτημα Ι’.

3.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄ αριθμ. 98/2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Ευριπίδης’ – ‘Αθλητικός – πολιτιστικός οργανισμός Δήμου Χαλανδρίου’ που αφορά στη ‘Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση Απολογισμού του Ο.Ε. 2011 του Ν.Π.Δ.Δ. – Δημοτική Φιλαρμονική Χαλανδρίου’.

4.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 175/2012 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στη ‘Συζήτηση και λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας χρήσης κοινοχρήστου χώρου με τραπεζοκαθίσματα’.

5.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 219/2011 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου που αφορά στη ‘Συζήτηση και λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας χρήσης κοινοχρήστου χώρου με τραπεζοκαθίσματα’.

6.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή ποσού 15.497,00 € από το ΥΠ.ΕΣ. ως οικονομική ενίσχυση για τη καταβολή αποζημίωσης υπαλλήλων πρώην Βρεφονηπιακών Σταθμών Αθηνών (ΙΒΣΑ) και απόδοσή του στο Ν.Π.Δ.Δ. ‘Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης’ Δήμου Χαλανδρίου.

7.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή ποσού 22.100,00 € από το ΥΠ.ΕΣ. για πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες (ΣΑΕ 055).

8.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για διάθεση ποσού 62.542,41 € από τους ΚΑΠ μηνός Ιουνίου 2012 για επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης’ Δήμου Χαλανδρίου.

9.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για διάθεση ποσού 15.792,84 € από τους ΚΑΠ μηνός Ιουνίου 2012 για επιχορήγηση του Ν.Π.Δ.Δ. ‘Αθλητικός, πολιτιστικός οργανισμός Δήμου Χαλανδρίου – Ευριπίδης’.

10.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποδοχή ποσού και έγκριση πίστωσης 3.500,00 € για τον ‘2ο Αγώνα Δρόμου Μεικτής Διαδρομής στη Ρεματιά Χαλανδρίου’ που θα διεξαχθεί σε συνεργασία με τον Αθλητικό & Πολιτιστικό Οργανισμό «ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ» την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

11.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση καταβολής στην Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Χαλανδρίου (πρώην ΔΕΠΑΧ) ποσού 10.000,00 € προκειμένου η επιχείρηση να ανταποκριθεί στις ταμειακές ανάγκες της για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.

12.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση μίσθωσης λεωφορείου (πούλμαν) για την μεταφορά μαθητών από την περιοχή του Πατήματος Χαλανδρίου προς το 5ο Νηπιαγωγείο – 5ο Δημοτικό.

13.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πίστωσης για την εκδήλωση καλλιστείων παραδοσιακών ιστορικών οχημάτων σε συνεργασία με τη ΦΙΛΠΑ.

14.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση δράσεων για τη στήριξη του ακριτικού Καστελλορίζου.

15.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για επιστροφή ποσού ως αχρεωστήτως καταβληθέντος.

16.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση ιδιωτικού συμφωνητικού καταβολής χρέους σε δόσεις.

17.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για καταβολή επιδόματος στους απασχολούμενους υπαλλήλους στο Τμήμα Αλλοδαπών κατά το Ο.Ε. 2011.

18.   Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Ο.Ε. 2012.

19.   8η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2012.

20.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για κατανομή θέσεων προσωπικού με σύμβαση έργου για τις ανάγκες της λειτουργίας των ΚΕΠ (Παράρτημα Κάτω Χαλανδρίου και Παράρτημα Μετρό Χαλανδρίου).

21.   Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση από το ΥΠΕΚΑ (Πράσινο Ταμείο) του έργου ‘Αναθεώρηση του Γ.Π.Σ. Δήμου Χαλανδρίου’.


Χαλάνδρι  13/7/2012

     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.


ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου