Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ ΤΡΟΦΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ: ΕΔΩ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ

TROFIA


Φέτος ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δεν επαναλήφθηκε το περυσινό ΕΚΤΡΩΜΑ για το οποίο ΛΙΓΟΙ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΠΕΡΥΣΙ: Την επιβολή τροφείων σε οικογένειες χωρίς εισόδημα!

ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΥΣΙΝΟ ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΦΕΤΟΣ - ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ - ΔΙΟΡΘΩΣΑΝ λίγο τα πράγματα αφού οικογένειες με εισοδήματα μέχρι 8000 ευρώ δεν θα υποχρεωθούν να πληρώσουν τροφεία.

Στην απόφαση διαφώνησαν τα μέλη της αντιπολίτευσης:

ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ (ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ) - με την πάγια θέση του ΚΚΕ για πλήρη και καθολική κατάργηση των τροφείων και - Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ - ΤΟ ΜΠΑΤΣΟΚ (Πράσσος), ο κ. ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ (Παττακός) και η κα Κυπριώτη (Πανταζής) οι οποίοι ζήτησαν να επανέλθουμε στο καθεστώς προ διετίας όπου δεν πλήρωναν τροφεία οι οικογένειες με εισόδημα πάνω από 16000 ευρώ, ενώ ο εκπρόσωπος της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, όπως είπαμε και πριν έλειπε από την συνεδρίαση του Νομικού Προσώπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΟΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΕ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

Apofasi Ds




Η πλειοψηφία στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ έκανε ΕΝΑ ΙΔΙΟΤΥΠΟ ΠΑΡΤΥ, πανηγύριζαν και έφτυνε ο ένας τον άλλο για να μην τον ματιάσει, για την αποτελεσματικότητά τους να μειώσουν λέει τα χρέη του Νομικού Προσώπου.

Ε ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΡΕΗ;;;

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ! ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

ΣΩΣΤΑ!
ΧΑΙΡΕΤΑΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου