Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ                                             Αθήνα,  05–07–2012

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ                            Αριθμ. Πρωτ. οικ. 99477

Λεωφ. Συγγρού 15-17
Τ.Κ. 117 43 Αθήνα
Τηλ. 213 2063532, 2132063775

Συνεδρίαση 22η

Πρόσκληση μελών Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής

            Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής που θα γίνει την 12/07/2012 ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00 στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, Παπάγου-Χολαργού), με τα παρακάτω θέματα Ημερησίας Διατάξεως:


        1. Επικύρωση πρακτικών 13ης & 14ης Συνεδρίασης Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής έτους 2012.

        2.  Έγκριση των όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αιγάλεω για το έργο: «Ανάπλαση της Λεωφόρου Θηβών με στοιχεία βιοκλιματικού χαρακτήρα», συνολικού προϋπολογισμού 5.100.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 23%).

        (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Κόκκαλης)

3. Έγκριση όρων τροποποιητικής προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Ιεράς Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου Βύρωνα για το έργο: «Ολοκλήρωση εργασιών αποκατάστασης βλαβών των κτιρίων της Ιεράς Μονής Εισοδίων της Θεοτόκου Βύρωνα για τη λειτουργία της ως φιλανθρωπικού ξενώνα και εκθετηρίου Εκκλησιαστικής Μικρασιατικής Τέχνης», συνολικού προϋπολογισμού 2.015.000 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).

     (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Κόκκαλης)

4. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου:  Βιομηχανία παραγωγής ζαχαρωδών προϊόντων της εταιρείας με την επωνυμία «BINGO A.E.», που βρίσκεται στη Λ. Σπάτων 131-139 του Δήμου Παλλήνης (πρώην Δήμου Γέρακα) Αττικής.

     (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

5. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την υφιστάμενη δραστηριότητα της εταιρείας «Δ. Μαργαριτίδης Α.Ε.» αποθήκες – ψυγεία με συσκευαστήριο ειδών διατροφής, στη θέση Κόντι ή Σταμάτα ή Στρογγύλη του Δήμου Κρωπίας, λόγω μηχανολογικού εκσυγχρονισμού – συμπλήρωσης δραστηριότητας και αλλαγής θέσης κτιρίου.

           (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

6. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη δραστηριότητα αποθήκευσης λιπαντικών ελαίων (ΑΛΕ) και προσωρινής αποθήκευσης βρωσίμων ελαίων και λιπών της Λ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ – Μ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ο.Ε. (ΕΛ.ΒΙ.ΠΕ. OIL) που πρόκειται να εγκατασταθεί επί της οδού Ναυπλίου 7 στη Θέση “Στρατώνας” στο Δήμο Μεταμόρφωσης Αττικής (ΒΙΠΑ/ΒΙΟΠΑ).

          (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

 7. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη  λειτουργία των υφιστάμενων κατασκηνώσεων της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης Χαρούμενα Παιδιά – Χαρούμενα Νιάτα με την επωνυμία «Κατασκηνώσεις Χαρούμενα Παιδιά – Χαρούμενα Νιάτα», συνολικής δυναμικότητας 250 ατόμων, στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Ερένειας, του  Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής.

          (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ι. Προμπονάς)

          8. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τον υφιστάμενο κομβικό σταθμό βάσης κινητής τηλεφωνίας της VODAFONE – ΠΑΝΑΦΟΝ ΑΕΕΤ επί εδάφους, στη θέση «Πάρκο Κεραιών όρος Αιγάλεω», του Δήμου Χαϊδαρίου, της Περιφέρειας Αττικής με κωδικό: 1001006 ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΛΕΩ.

           (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Προμπονάς)

         9. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για τη λειτουργία του εργοστασίου παραγωγής οξειδωμένης ασφάλτου, ασφαλτικών απαλειπτικών υλικών, στεγανοτικών υλικών και εμπορίας ασφάλτου της εταιρείας «ALFA ALFA ENERGY Α.Β.Ε.Ε.» που βρίσκεται στην παραλία Ασπροπύργου.

           (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Προμπονάς)

10. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για Τροποποίηση Περιβαλλοντικών Όρων για τον εκσυγχρονισμό του εργαστηρίου κατασκευής ηλεκτρικών πινάκων, επισκευής μηχανών εσωτερικής καύσεως και Η/Ζ, ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών κατασκευών, προσωρινής αποθήκευσης ηλεκτρολύτη, χρησιμοποιημένων συσσωρευτών και ελαίων μηχανής της εταιρείας «ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ SUNLIGHT Α.Β.Ε.Ε.» επί της οδού Τατοΐου 366 εντός βιομηχανικής περιοχής της Δημοτικής Κοινότητας Αχαρνών του Δήμου Αχαρνών της Περιφέρειας Αττικής.

           (Εισηγητής ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Προμπονάς)

11. Έγκριση των όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Ινστιτούτου Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών και Μελετών (ΙΓΜΕΜ) του «Εθνικού Κέντρου Βιώσιμης και Αειφόρου Ανάπτυξης» (πρώην Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών και Μελετών (ΙΓΜΕ) )του «προγράμματος έρευνας της ποιότητας υπογείων νερών και εδαφών περιοχών Δυτικής Αττικής (Θριάσιο πεδίο – Λιόσια – Μέγαρα)», προϋπολογισμού 843.042,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.).

          (Εισηγητής ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Β. Κόκκαλης)

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ                                                  


1. κ. Σγουρό Ιωάννη                                     
Περιφερειάρχη Αττικής

2. Αντιπεριφερειάρχες Περιφέρειας Αττικής

3. Εκτελεστικό Γραμματέα Περιφέρειας Αττικής     

4. Νομική Υπηρεσία                                      

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ:                                                                

1. Βουλευτές Νομού Αττικής

2. Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής

3. Γραφεία κ.κ. Δημάρχων Δήμων Περιφέρειας Αττικής

4. Μ.Μ. Ενημέρωσης (δια του γραφείου τύπου Περιφέρειας Αττικής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου