Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΥΑ...

Λίγοι θα θυμούνται πώς ξεκίνησαν οι αντιπαραθέσεις για την ΦΛΥΑ, με την δικαστική διαμάχη μεταξύ του επί σειρά ετών, μέλους του Δ.Σ. της εταιρίας - προ της μετατροπής της σε Α.Ε. - Δημήτρη Παπαδόπουλου και του π. Προέδρου και Δντος Συμβούλου, Γιώργου Παρασκευόπουλου: Όλα ξεκίνησαν με εκείνον τον πηγαίο τίτλο μιας περαστικής από το Χαλάνδρι έκδοσης που έλεγε "ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ" και για την οποία ζητήθηκε συγνώμη από τον εκδότη της, κάτι που δεν άρεσε στον Δ. Παπαδόπουλο ο οποίος επέμεινε και συνέχισε με αγωγή κατά του Παρά. (....)

Σήμερα η είδηση περί της ΑΘΩΩΣΗΣ του Γιώργου Πρασκευόπουλου για τις κατηγορίες που του είχε προσάψει ο Δ. Παπαδόπουλος (για συκοφαντική δυσφήμηση) ίσως να μην έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το φιλοθεάμον κοινό, όσο η πρωτόδικη απόφαση.
ΠΑΝΤΩΣ Ο ΠΑΡΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ (αν λέει κάτι αυτό για τους ανθρωποφάγους του τοπικού κατεστημένου).

Για όσους  έχουν μνήμη, κρίση και  για όσους μπορούν να συνδυάσουν τα ιστορικά καταγεγραμμένα γεγονότα και να βγάλουν συμπεράσματα για το πώς κάποιοι αντιλαμβάνονται την πολιτική αντιπαράθεση και το πολιτικό παιχνίδι, για όσους έχουμε μοχθήσει και αναλάβει ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ για να παραχθεί στην ΦΛΥΑ το αποτέλεσμα που είχε στο παρελθόν (και το έχουμε αναλύσει επαρκώς από την ΠΛΑΤΕΙΑ) η είδηση είναι ΑΛΛΗ ΜΙΑ (πικρή) ΔΙΚΑΙΩΣΗ.

Βλέπετε οι κατηγορίες για την δουλειά μας στην ΦΛΥΑ έχουν πάρει ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ στο Χαλάνδρι, χρόνια τώρα. 

Τώρα που οι κατηγορίες ΠΕΦΤΟΥΝ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ και ένας ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ - ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ, αλλά ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΕΝΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ που παρήγαγε ΜΕΤΡΗΣΙΜΟ και ΑΠΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ για τον Δήμο,  φτάνει στην δικαίωσή του δεν υπάρχει η ανάλογη δημοσιότητα.

Ούτε για το πολλαπλό έλεγχο της ΦΛΥΑ από το ΣΔΟΕ, το Σώμα Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης και τα αποτελέσματά τους γράφει κανείς τίποτα,  ούτε για την απόρριψη της μοναδικής προσφυγή που έκανε ποτέ ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο, του οποίου ο Δ. Παπαδόπουλος είναι στενός συνεργάτης από την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια και ίσως -(ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΑΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)  για τον εισαγγελικό έλεγχο που φαίνεται ότι ολοκληρώθηκε - για το θέμα των "παράνομων" (αφού όλοι έτσι συνηθίσατε να τις λέτε - θα δούμε τι λέει και η αρμόδια ελεγκτική αρχή) διαφημιστικών πινακίδων θα γράψει ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Βλέπετε ΕΙΔΗΣΗ - για κάποιους - είναι ΜΟΝΟ ότι βολεύει τον μικροπολιτικό σχεδιασμό τους.

Εμείς επιμένουμε και ξαναρωτάμε όμως δημόσια: ΥΠΑΡΧΕΙ ή ΟΧΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΥΠΑΙΘΡΙΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ, όπως μας ενημέρωσε ο σμπίρος μας, μετά την προκαταρκτική εξέταση που διενεργήθηκε από την Εισαγγελία, που κλείνει το θέμα χωρίς συλλείψεις;;;

ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ή Ο ΣΜΠΙΡΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ;; (Λέτε;;; Δε νομίζω, είναι καλός σμπίρος).

Ξέρει κάτι ο Δήμος για  να ενημερώσει τους πολίτες ΥΠΕΥΘΥΝΑ;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου