Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων του 16ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου

Χαλάνδρι 07/09/2012
Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε και να σας ευχηθούμε ο,τι καλύτερο για εσάς και για τα παιδιά σας την νέα σχολική χρονιά.

Επίσης θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, μόλις χτες μας ανακοινώθηκε, οτι η αίθουσα σίτισης του σχολείου μας θα λειτουργεί στο εξής ως αίθουσα διδασκαλίας, προκειμένου να δημιουργηθούν τρία τμήματα Α’ δημοτικού.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ζητά απο τους αρμοδίους να διασφαλίσουν την ασφάλεια και την ποιότητα στην εκπαίδευση των παιδιών μας, δίνοντας λύσεις στα θέματα που προκύπτουν περι υγιεινής, ασφάλειας, λειτουργίας ολοημέρου, επάρκειας διδακτικού προσωπικού και άλλα.


Με εκτίμηση

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 16ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου


Μάλιστα..."Άρχισαν τα όργανα", λοιπόν. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα χρησιμοποιηθεί το προαύλιο του σχολείου για...τουαλέτα!
Φαντάζομαι ότι, θα υπάρχουν και άλλα σχολεία στο Δήμο μας - και σε άλλους Δήμους -  που θα αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα στέγασης μαθητών.
Βρισκόμαστε, λοιπόν, μπροστά στην αντιμετώπιση ΕΝΟΣ ΜΟΝΟ από τα επερχόμενα προβλήματα στο χώρο της Παιδείας. Και μιλάω για την Παιδεία, έτσι όπως τα..."σπιρτάτα" μυαλά των φοβερών και τρομερών "νεο-ΤΕΡΙΣΤΩΝ" εργολάβων ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ονειρεύονται : Την Παιδεία ΤΩΝ ΟΛΙΓΩΝ ως προς τη γνώση και ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ως προς τη ΣΤΟΙΒΑΞΗ στις αίθουσες. Την Παιδεία ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ και ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ. Γιατί, ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΥΓΗ (ΛΟΓΩ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ, κυρίως) ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ & ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ???
Ε, θα βρούμε τρόπους!!

Και έρχονται και περικοπές...ΟΧΙ στις αίθουσες (μόνο). Αλλά και στα χρήματα.
Οι ΠΕΝΤΑΡΟΔΕΚΑΡΕΣ για την... "Παιδεία" ΤΟΥΣ δεν αρκούν...Ούτε κατά διάνοια...Ε, θα τα βρούμε από τους γονείς. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ!!!

Δ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου