Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου", 24-9-2012





πρΟΤΑση
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
e-mail : pr_ota_si@yahoo.gr



Χαλάνδρι 24/9/2012


Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι

Η επικείμενη ΝΕΑ λεηλασία των εισοδημάτων των Ελλήνων και η νέα τάξη πραγμάτων που επιχειρούν να φέρουν στη χώρα μας οι ΔΥΟ (2) Τρόϊκες, αποτελούν ένα σοβαρότατο λόγο αντίδρασης των πολιτών – ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΩΝ, ώστε να διακοπεί το πείραμα στο οποίο υποβάλλονται.


Η τριμερής δια-κυβέρνηση της…δεξιο-αριστερο-σοσιαλιστικής ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ και ΟΧΙ κατεύθυνσης (γιατί η κατεύθυνση είναι ΜΙΑ : το ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΝΤΑΧΑΟΥ, κοινωνικό και οικονομικό…) αναβάλλει διαρκώς την ανακοίνωση των χειρότερων μέχρι σήμερα μέτρων, προκειμένου να κερδίσει χρόνο και να διαχειριστεί όσο το δυνατό καλύτερα (επικοινωνιακά, κυρίως…) για αυτούς και τους τοκογλύφους – «δανειστές» την επερχόμενη λαίλαπα.

Η πολιτική ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ τους, όμως, δεν είναι ένα ΜΕΓΕΘΟΣ το οποίο μπορεί ΠΛΕΟΝ να διαχειριστεί και – πολύ περισσότερο – να διαπραγματευτεί δια της πειθούς και των διαφόρων «τεχνασμάτων» παραπλάνησης και παραπληροφόρησης.

Η ακροβασία του ελληνικού πληθυσμού ανάμεσα στην καθημερινή του επιβίωση και στην απόλυτη καταστροφή, έχουν μηδενίσει την κοινωνική του αντοχή, ανοχή και υπομονή.

Το παραμύθι είναι πλέον ΧΙΛΙΟ-ΕΙΠΩΜΕΝΟ. Κατάντησε κουραστικό. Με ΑΝΤΙ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ έως εξευτελιστικά αποτελέσματα.

Τα «κοινωνικά κοπάδια» αρνούνται να οδηγηθούν στη σφαγή ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, αφού η ΔΗΘΕΝ σωτηρία τους αναβάλλεται διαρκώς μέχρι την…ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΜΑΤΑΙΩΣΗ.

Η κινητοποίηση της 26ης Σεπτεμβρίου αποτελεί μοναδική και – ίσως – ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ μας να οπλιστούμε με τη φυσική δυναμική μας οργή, ώστε να ανακαταλάβουμε την ελευθερία και τη δημοκρατία μας. Να πούμε ΟΧΙ στον ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ της υποταγής ,της εξάρτησης, της υποτέλειας και της καταστροφής μας.

ΑΝΟΧΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ – ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ – Α Υ Ρ Ι Ο!

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος,
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου