Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Δεν μας νιάζει αν η ΕΣΕΕ καπελώθηκε από την ΓΣΕΒΕ που πρέπει να "τιμωρηθεί", όπως διαδίδουν κάποιοι - την ώρα που μιλάνε για "ενότητα" - για να δικαιολογήσουν την στάση τους, που είναι ίδια πάντα: Δωσιλογική στην εξουσία - τοπική και κεντρική - με προσωπικά ανταλλάγματα.

Δεν μας νοιάζει αν μείνει ανοικτός ο ανταγωνιστής μας σήμερα.

Δεν μας νοιάζει τι θα κάνει ο εμπορικός σύλλογος του δίπλα δήμου. Νιώθουμε ντροπή που κάποιοι κατάντησαν την πάλαι ποτέ πρώτη αγορά της Αθήνας να ετεροπροδιορίζεται ακόμα και για μια απεργία, χρησιμοποιώντας πάντα τους άλλους για να δικαιολογήσουν ΟΧΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ αλλά ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ.

Είναι ντροπή να γκρινιάζουμε έναν χρόνο, ότι περνάν οι μέρες και μένουμε άσεφτοι και ΣΗΜΕΡΑ να ανοίξουε τα μαγαζιά μας για να μην χάσουμε την μεγάλη είσπραξη που θα κάναμε.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Χαλανδρίου, ο Εμπορικός Σύλλογος των στελεχών της διοίκησης του δήμου, ο εμπορικός σύλλογος των παρκομέτρων, ο εμπορικός σύλλογο του παγοδρομείου, ο εμπορικός σύλλογος που ανέχεται τέτοιες εποχές να προβάλονται στην πλατεία Χαλανδρίου από τον δήμο, καταστήματα του Μαρουσιού, για μια ψιλοαρπαχτή, ο εμπορικός σύλλογος της μετατροπής του κέντρου σε νυχτερινό γκέτο, ο εμπορικός σύλλογος των εμπορικών "εμπάργκο" στους μη αρεστούς επαγγελματίες,

 Ο εμπορικός σύλλογος που δεν είναι παρά το μετωπικό σχήμα της διοίκησης Ανδρεάση,

- ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ.

- ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΚΟΘΕΤΗΣΗ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΙΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
 Το βλέπετε: Έρχεται στα μαγαζιά σας και σας πιέζει να ανακαλέσετε τις υπογραφές σας κατά του παρκομέτρου! ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΤΕ.

Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ με τεράστιες συνέπειες σε ολόκληρη την τοπική οικονομία: Θέσεις απασχόλησης, απαξία ακινήτων, μείωση εσόδων του δήμου.

ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ: ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ.

 ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ - ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ, ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ  ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ. 

ΟΛΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΠΕΛΩΜΕΝΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου