Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων Χαλανδρίου

Την Πέμπτη 27/9 στις 8.30μμ συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο όπου είναι απαραίτητο να παρέμβουμε η Ένωση γονέων και οι σύλλογοι προκειμένου να διεκδικήσουμε τη χρηματοδότηση των σχολείων. Στόχος μας είναι να δεσμευθεί η δημοτική αρχή για την άμεση κάλυψη των αναγκών των σχολείων.
Όλοι οι γονείς γνωρίζουμε ότι η υποχρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών έχει φέρει τα σχολεία σε οριακό σημείο.Στα σχολεία του Χαλανδρίου καταγράφεται αδυναμία να καλυφθούν οι βασικές λειτουργικές ανάγκες για θέρμανση, ηλεκτρικό, γραφική ύλη, καθαριότητα.
Επειδή όμως οι διαπιστώσεις δεν αρκούν, η Ένωση γονέων καλεί όλους τους συλλόγους γονέων και όλους τους γονείς να κινητοποιηθούμε και να απαιτήσουμετην Πέμπτη 27/9/12 στις 8.30μμ στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου:
ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.
Είναι αυτονόητο ότι ο μόνος τρόπος να ασκηθεί πίεση και να διεκδικήσουμε τα δικαιώματα των παιδιών μας είναι η φυσική μας παρουσία, η μαζική και δυναμική παρουσία των γονέων.
Στην παρέμβασή μας αυτή θα διεκδικήσουμε ακόμη:
1. Την επίλυση του στεγαστικού προβλήματος των μαθητών του Πατήματος ( 16ο Δημοτικό)
2. Την υλοποίηση της μεταφοράς του 13ου νηπιαγωγείου στο φυσικό του χώρο, στο 13ο δημοτικό
3. Τη μεταστέγαση της Ένωσης Κρητών από το 12ο Δημοτικό
Το ΔΣ της Ένωσης Γονέων

Παρακαλούμε κάθε σύλλογο και κάθε γονέα προσωπικά να διακινηθεί η πρόσκληση ηλεκτρονικά, τηλεφωνικά και με κάθε μέσο που έχει ο καθένας μας στη διάθεσή του, καθώς είναι φανερό πώς ό,τι έχει μέχρι στιγμής επιτευχθεί από τους συλλόγους και την Ένωση γονέων εξαρτάται αποκλειστικά από τη συντονισμένη και στοχευμένη δραστηριοποίηση των γονέων.
Όλα τα σχολεία, όλοι οι μαθητές και όλοι οι γονείς αντιμετωπίζουμε κοινά προβλήματα και μόνο από κοινού μπορούμε να τα επιλύσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου