Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

«Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνου Μανιάτη για τη Νέα Σχολική Χρονιά».


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
Τηλ. 210 6522311, 213 2100531
Fax: 210 6084483
Αγ. Παρασκευή 11/9/2012

«Μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνου Μανιάτη για τη Νέα Σχολική Χρονιά».

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς προσφέρει κάθε χρόνο τη χαρά του νέου ξεκινήματος και μας γεμίζει με αισιοδοξία για μια καλύτερη σχολική περίοδο.
Η σημερινή γενιά, η ελπίδα του τόπου μας,  παρότι διαθέτει περισσότερα εφόδια και προσόντα σε σχέση με όλες τις προηγούμενες, έχει λιγότερες ευκαιρίες και μειωμένες προοπτικές για την ομαλή ένταξη της στην αγορά εργασίας. 
Ως Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας του Βόρειου Τομέα Αθηνών και ως πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς υγεία και δύναμη. Η νέα σχολική περίοδος να είναι δημιουργική, με ολόπλευρη γνώση και μάθηση γιατί όλοι γνωρίζουμε ότι η επένδυση στη γνώση είναι επένδυση στο μέλλον της χώρας.
Εκφράζω τη βεβαιότητα ότι οι εκπαιδευτικοί θα κατορθώσουν μέσα σε αυτές τις πρωτόγνωρα δύσκολες συνθήκες για την πατρίδα μας και την εκπαίδευση  να ανταποκριθούν για ακόμη μία φορά στο κρίσιμο και δύσκολο έργο τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η Πολιτεία ούτε και φέτος ανταποκρίθηκε στις ευθύνες της απέναντι στο δημόσιο σχολείο, τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς.
Η Περιφέρεια Αττικής, έχει ως πρώτη προτεραιότητα την απρόσκοπτη λειτουργία της εκπαιδευτικής διαδικασίας και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της θα συνεχίσει να παρέχει κάθε δυνατή στήριξη και βοήθεια ώστε να αντιμετωπιστούν  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο  τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν.
Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Ο Αντιπεριφερειάρχης
Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών
Κωνσταντίνος Μανιάτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου