Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

ΓΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ. ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ

gsh

"Δίνουμε αγώνα να τα βγάλουμε πέρα σε εθνική κατηγορία και αντί να μας στηρίζουν από τον δήμο μας κόψανε ώρα από το κλειστό".

Αγανακτησμένο τηλεφώνημα από τον Γρηγόρη Μωραϊτη, τον υπέυθυνο της ομάδας μπάσκετ του ΓΣΧ, δεχτήκαμε πριν από λίγο.
"Είναι δυνατόν να παίρνει ο Μπάβας (σσ Πλατεία: υπεύθυνος για το πρόγραμμα του κλειστού γυμναστηρίου) ώρα από τις ακαδημίες της ομάδας μας, που φέτος δίνει τον τιτάνιο αγώνα να τα καταφέρει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε εθνική κατηγόρια για να πάρουν την ώρα ο Τριφυλιακός και ο ΦΟΤ που είναι 3 κατηγορίες πιο κάτω;;  Γράψτε κάτι να μας βοηθήσετε".

Καλέσαμε τον Πρόεδρο του Ευριπίδη Ηλία Ντάβαρη στο τηλέφωνο. "Η ώρα αυτή στο πρόγραμμα του Γυμναστηρίου ανήκε στον Ευριπίδη και μόνο προσωρινά την είχαμε εκχωρήσει στον ΓΣΧ. Δεν την πήραμε από την πρώτη ομάδα αλλά από τις ακαδημίες του ΓΣΧ και την μοιράσαμε στις ακαδημίες των 2 άλλων συλλόγων γιατί και αυτά τα παιδιά πρέπει να μπουν λίγο μέσα στο κλειστό. Τον Δεκέμβριο θα κλείσουν με μπαλόνι 3 ανοικτά γήπεδα και όλοι οι σύλλογοι θα έχουν ώρες για τις ακαδημίες του σε σκεπαστό γήπεδο" μας είπε ο Ηλία Ντάβαρης.

Αύριο γονείς από τον Γυμναστικό θα παρευρεθούν στην συνεδρίαση της διοικούσας του Ευριπίδη.

ΠΛΑΤΕΙΑ: Ρε Ηλία ήταν ανάγκη για ένα μήνα να γίνει μπάχαλο;;; Μακάρι πάντως να πετύχεις το κλείσιμο των γηπέδων, να βολευτούν όλοι.Τον Δεκέμβριο θα επανέλθουμε όμως αν πέσει γράψιμο από την ΓΓ και δεν υλοποιηθούν οι υποσχέσεις των δικών σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου