Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙO ΣΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ....




Συγκρούσεις απεργών της αεροπορικής εταιρίας Air France με αστυνομικούς σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας στο αεροδρόμιο "Charles de Gaulle" στο Παρίσι.
Οι απεργοί που διαμαρτύρονταν για την απόφαση της εταιρίας να προσχωρήσει σε μείωση του προσωπικού κατά 10%, καθώς το 2011 η Air France κατέγραψε ζημίες ύψους 895 εκατομμυρίων ευρώ, συγκεντρώθηκαν σε αίθουσα αναχώρησης του αεροδρομίου όπου βρίσκονταν συγκεντρωμένοι εκατοντάδες επιβάτες, την ημέρα που ξεκίνησαν οι σχολικές διακοπές δύο εβδομάδων.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


ΝΑ ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΝΤΕΡΜΠΕΝΤΕΡΗΣ:

"Σεβαστό το δικαίωμα των εργαζομένων στην Aegean αλλά τέτοιες εποχές, που έχουμε ανάγκη και το τελευταίο ευρώ, να γίνονται επεισόδια μέσα στο αεροδρόμιο;;; Δεν σκέφτονται αυτοί οι συνδικαλιστές ότι εκθέτουν την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό; Είναι δυνατόν ο επισκέπτης αυτής της χώρας, με το που θα πατήσει το πόδι του στο αεροδρόμιο να αντιμετωπίζει αυτή την κατάσταση με συμπλεκόμενους συνδικαλιστές με τα ΜΑΤ; Έχω την αίσθηση ότι πρέπει να επικρατήσει η λογική και να μην επαναληφθούν τέτοια απαράδεκτα γεγονότα. Υπάρχουν τρόποι να εκφράσουν οι εργαζόμενοι την αντίθεσή τους στις περικοπές μισθών. Γιατί δεν σκέφτηκε κανείς να φορέσουν ένα κόκκινο γαρύφαλλο στο πέτο όταν πάνε στην δουλειά τους να τους βλέπουμε και εμείς να τους καμαρώνουμε; Αλλά αυτά που έγιναν δείχνουν τριτοκοσμική χώρα".

Δεν ξέρω τι είπε ο Γάλλος Ντερμπεντέρης. Αυτό που ξέρω είναι ότι όταν οι εργαζόμενοι υπερασπίζονται το μισθό τους ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΙΕΡΑΡΧΗΘΕΙ ΩΣ ΠΙΟ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου