Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Κουβέλης: Αν δεν μπαίναμε στην κυβέρνηση η χώρα θα έπεφτε σε άτακτη χρεοκοπία



«Η χώρα βρίσκεται σε κρίσιμο και επικίνδυνο σταυροδρόμι» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ , Φώτης Κουβέλης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος.

Μεταξύ άλλων, ο ηγέτης της..."αριστερής" - ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ -  ΔΗΜ.ΑΡ., ανέφερε :

"Πεποίθηση ότι θα υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους που «θα διασφαλίσει την συνέχιση του προγράμματος χρηματοδότησης και ταυτόχρονα θα αποφύγουμε μέτρα παράλογα που εξαντλούν τις αντοχές της κοινωνίας»."

"Εμείς δεν καλλιεργήσαμε αυταπάτες ότι η σωτηρία της χώρας, η σταθεροποίηση και η ανάπτυξη μπορεί να γίνουν χωρίς δημοσιονομική εξυγίανση" 

Ο κ. Κουβέλης σημείωσε επίσης, ότι "το κόμμα του επέλεξε, όχι αβασάνιστα όπως είπε, να στηρίξει την κυβέρνηση , επισημαίνοντας ότι «οι επιπτώσεις από μια τρίτη προσφυγή στις κάλπες θα ήταν δραματικές".

"Δεν μείναμε στη σιγουριά των αντιπολιτευτικών εδράνων» σημείωσε χαρακτηριστικά για να προσθέσει ότι « χωρίς την ΔΗΜΑΡ καμία κυβέρνηση δεν μπορούσε να σχηματιστεί και η χώρα θα έπεφτε σε κατάσταση άτακτης χρεοκοπίας, όπου αυτά που περνάμε σήμερα και αυτά που φοβόμαστε για το αύριο θα μοιάζουν με χάδι μπροστά σε αυτά που θα συνέβαιναν".

Μιλάμε για ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ο άνθρωπος. Δεν παίζεται!

Η χώρα - λέει - θα έπεφτε σε κατάσταση έκτακτης χρεοκοπίας!!!

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ - ΑΠΟΡΙΕΣ:
1. ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΠΟΙΩΝ??? Ε??
2. Τώρα, η χώρα θα πέσει (ή ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ) σε..."τακτική χρεοκοπία"???
3. Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ και η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, λένε ΚΑΤΙ στον..."αριστερό" και λαλίστατο κ. Κουβέλη???

η χώρα θα έπεφτε σε κατάσταση άτακτης χρεοκοπίας, όπου αυτά που περνάμε σήμερα και αυτά που φοβόμαστε για το αύριο θα μοιάζουν με χάδι μπροστά σε αυτά που θα συνέβαιναν".

Αλήθεια, ποιον κοροϊδεύει ο..."αριστερός" κος Κουβέλης. Έχει φτάσει στο σημείο να ΜΗΝ πείθει ούτε τους δικούς του πλέον...
Τι - άραγε - χειρότερο υπήρχε από την ΠΛΗΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ από τους υποτελείς της τρόϊκας; Μιας χώρας που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ και για την ΠΩΛΗΣΗ της οποίας θα λογοδοτήσουν...

"Δεν μείναμε στη σιγουριά των αντιπολιτευτικών εδράνων» 

ΣΑΦΩΣ! Τι να τα κάνετε αυτά όταν σας προσφέρονται ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΕΔΡΑΝΑ που ούτε στα όνειρά σας θα βλέπατε??

ΗΜΑΡΤΟΝ κ. Κουβέλη. ΗΜΑΡΤΟΝ! Και οι ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ έχουν τα όριά τους. ΗΜΑΡΤΟΝ...Ποια "Δημοκρατική" και ποια "Αριστερά"???
Αυτή η "αριστερά" που βγάζει λόγους για την κοινωνία και τους πολίτες και ψηφίζει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΔΕΞΙΑ υπέρ άλλων???

Δ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου