Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνου Μανιάτη με τον Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αττικής και Διοικητές Πυροσβεστικών Σταθμών


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
Τηλ. 210 6522311, 213 2100531
Fax: 210 6084483
E-mail: ant.bta@patt.gov.gr
Αγ. Παρασκευή, 19/10/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνος Μανιάτης συναντήθηκε σήμερα 19 Οκτωβρίου 2012, στο γραφείο του με τον υποστράτηγο Βασίλη Παπαγεωργίου, Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αττικής.
Αντικείμενο της συνάντησης ήταν ο απολογισμός των μέτρων που ελήφθησαν για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών κατά τη διάρκεια του φετινού Καλοκαιριού καθώς και ο προγραμματισμός & η εφαρμογή των αναγκαίων μέτρων πρόληψης και προστασίας, ενόψει της χειμερινής περιόδου.
Ο υποστράτηγος Βασίλης Παπαγεωργίου ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη Κωνσταντίνο Μανιάτη για το πλαίσιο συνεργασίας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τις Υπηρεσίες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τους διάφορους κοινωνικούς φορείς που εμπλέκονται στο θέμα της αντιμετώπισης των καταστροφών από φυσικά φαινόμενα. Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Κώστας Μανιάτης έθεσε ως προτεραιότητα τη λήψη μέτρων πρόληψης και επεσήμανε για άλλη μια φορά την ανάγκη εξεύρεσης κονδυλίων ώστε να γίνει έγκαιρα η προετοιμασία των φορέων με τα κατάλληλα μέσα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση τυχόν καταστροφών.
Στη συνάντηση παραβρέθηκαν: ο Διοικητής του 6ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πύραρχος Μιχαήλ Ανδριόπουλος, ο Διοικητής του 9ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αντιπύραρχος Βασίλειος Φλόκας και ο Διοικητής του 12ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αντιπύραρχος Ιωάννης Καρακώστας.


Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
Π.Ε ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΝΙΑΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου