Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ


24η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2012


Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σας καλεί σε συνεδρίαση του Σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 28η Νοεμβρίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 20:00 να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

1. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄ αριθμ. 543/2012 Πράξης της Οικονομικής Επιτροπής η οποία αφορά στην «Παραίτηση από αναίρεση ενώπιον του ΣτΕ».

2. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄ αριθμ. 58/2012 Πράξης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής η οποία αφορά στην «Συζήτηση και λήψη απόφασης για αποζημίωση λόγω ρυμοτόμησης σύμφωνα με την 1/2005 Πράξης Εφαρμογής στην περιοχή Πάτημα ΙΙ στο Ο.Τ. 15».

3. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄ αριθμ. 63/2012 Πράξης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής η οποία αφορά στην «Συζήτηση και λήψη απόφασης για παραχώρηση 2 θέσεων στάσης/στάθμευσης των οχημάτων (σχολικών λεωφορείων) για το Βρεφονηπιακό Σταθμό με διακριτικό τίτλο ‘ΣΟΥΖΑΝΑ’».

4. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της απόφασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής που αφορά στην οριοθέτηση χώρων στην κεντρική πλατεία του Δήμου για την ανάπτυξη δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων αναψυχής σχετικών με την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων

5. 12η Αναμόρφωση Προϋπολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2012.

6. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Επισκευές-κατασκευές πεζοδρομίων και διόδων πρόσβασης ΑΜΕΑ στον Δήμο Χαλανδρίου» Α.Μ. 03/10.

7. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της παράτασης προθεσμίας περαίωσης του έργου: «Μικρά έργα οδοποιίας» Α.Μ. 04/10.

8. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «Έργα συντήρησης και επισκευών στις σχολικές μονάδες Δήμου Χαλανδρίου».

9. Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση του 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών του έργου: «Μικρά υδραυλικά έργα προς αποχέτευση όμβριων υδάτων».


Χαλάνδρι 23/11/2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ν. ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου