Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ. ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟ!


ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ

                                                                                                                              Χαλάνδρι, 09/11/201
                   

Αγαπητοί φίλοι,

Συναισθανόμενος τις κρίσιμες στιγμές που βιώνει η πατρίδας μας, η αυτοδιοίκηση, ο δήμος και πολύ περισσότερο οι εργαζόμενοι, για τους οποίους νιώθω επιπλέον μια ιδιαίτερη ευθύνη, αποφάσισα να δεχτώ την πρόσκληση του Συλλόγου Εργαζομένων να συμμετάσχω μαζί σας στην πορεία και συγκέντρωση στην πλατεία Χαλανδρίου στις 14 Νοεμβρίου 2012, ημέρα κατά την οποία διενεργείται και η μεγάλη Πανευρωπαϊκή διαμαρτυρία των ευρωπαϊκών πόλεων.

Καλώ και από τη μεριά μου όλους τους εργαζόμενους να αφιερώσουν αυτή την ημέρα στη συμμετοχή τους σε μια ειρηνική και ενωτική διαμαρτυρία. Εκτός από εργαζόμενοι πάνω απ’ όλα είμαστε Άνθρωποι και Πολίτες.

Θα ήθελα όλοι οι εργαζόμενοι που θα συμμετέχουν να ενημερώσουν έγκαιρα και με ευγένεια τους πολίτες που δεν θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν, εξηγώντας τους ότι ο αγώνας μας αυτός τους αφορά όλους.

Επίσης με την επιστολή μου αυτή καλώ τους Προέδρους και τα Διοικητικά Συμβούλια των ΝΠΔΔ του Δήμου μας να δείξουν την ίδια μέριμνα ώστε μαζί με τους εργαζόμενους να πλαισιώσουν την πρωτοβουλία αυτή.

με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Χαλανδρίου

Γεώργιος Κουράσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου