Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΑ μειονότητα στο Χαλάνδρι...

Πριν από οκτώ (8) ημέρες έγραφα για τους ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ του ΠΑΤΗΜΑΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και για τα ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ που δοκιμάζονται πάνω τους (Ε Δ Ω) , δοκιμάζοντας, συγχρόνως, τις αντοχές και τις ΑΝΟΧΕΣ τους (πληθυντικός αριθμός, γιατί ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΟΧΕΣ...).
Οι φωτογραφίες των..."έργων" που ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ  (με όλη τη σημασία της λέξης!) στην οδό Μπακογιάννη εδώ και μήνες, αδιάψευστος μάρτυρας της ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ των κατοίκων του Πατήματος.
Αυτά πριν από οκτώ (8) ημέρες...

Προχθές, Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, η κάμερα κατέγραψε τα παρακάτω :





Με λίγα λόγια δηλαδή...ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ! Ο,ΤΙ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ. ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ (και ΑΝ θέλουν...) ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ "ΕΡΓΟ"...Ε, ΓΙΟΦΥΡΙ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ!!! Και εφόσον δεν μας "ενοχλεί - ΕΛΕΓΧΕΙ" ΚΑΝΕΝΑΣ, ας φωνάζουν οι ιθαγενείς! ΚΑΙ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, όμως, ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ  ΦΟΡΟΥΣ. Ε??

Δείτε, τώρα , φωτογραφίες ΧΘΕΣΙΝΕΣ (Πέμπτη 8 Νοεμβρίου)...



Τα "έργα" κάτω από την "ταμπέλα" ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ, γέμισαν λάσπες από την καταρρακτώδη βροχή. Γιατί άραγε;;!! Είναι απορίας άξιο...Νοέμβριο μήνα και να βρέξει; Πού ακούστηκε αυτό; Βρε μήπως πρόκειται για...ΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ έργα ;;!!

Ας ρίξουμε, όμως και μια ματιά λίγο πιο μπροστά, στον ίδιο δρόμο...Οδός Μπακογιάννη...έξω από τη μία είσοδο του 16ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου. Το κομμάτι του δρόμου που βλέπετε παρακάτω, είχε ασφαλτοστρωθεί (μετά από...ίδια αντιπλημμυρικά έργα...) πριν από περίπου 1 μήνα (ίσως λίγο παραπάνω)...




Αυτές είναι κατασκευές που ονομάζονται ΚΑΝΩ "ΕΡΓΑ" ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΕΡΓΑ. Και κοροϊδεύω τους ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ που πληρώνουν φόρους. Και τους φέρομαι σαν πολίτες ("παίζεται" ΚΑΙ αυτό...) ΓΑΜΑ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
Ντροπή, κύριοι. Τίποτ' άλλο.

Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου