Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΑΓΑΠΑΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ... ΑΓΟΡΑΚΙΑ!

Η GILLETTE ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ YOUTUBE ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦΙΛΟΥΣ
Το νέο κανάλι προσφέρει τους φιλάθλους onlinepremium ποδοσφαιρικό υλικό από όλο τον κόσμο
Η Gillette και το Youtube συνεργάζονται με σκοπό να αλλάξουν τα δεδομένα στον τρόπο με τον οποίο οι φίλαθλοι παρακολουθούν ποδόσφαιρο online. Το νέο κανάλι Gillette Football Club, διαθέσιμο στη διεύθυνση youtube.com/gillettefootballclub, προσφέρει κορυφαίας ποιότητας ποδοσφαιρικό υλικό όπως γκολ, τα καλύτερα στιγμιότυπα και σκηνές από τα παρασκήνια από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα και ομίλους, αλλά και νέο αποκλειστικό περιεχόμενο. Η Gillette γίνεται ο κύριος χορηγός ποδοσφαιρικού περιεχομένου στο Youtube στην Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή και στην Αφρική.
Το Gillette Football Club θα συγκεντρώνει υψηλής ευκρίνειας υλικό (HD video) από συνεργάτες του Youtube και γίνεται το one stop shop για υψηλής ποιότητας ποδόσφαιρο από όλον τον κόσμο, καλύπτοντας τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ισπανίας, το La Liga, της Ιταλίας, το Serie A, καθώς και περισσοτέρων από 50 διαφορετικών ομίλων, συμπεριλαμβανομένων των Manchester City FC, Chelsea FC, Paris Saint-Germain και Olympique de Marseille. Επιπλέον, το κανάλι Gillette Football Club θα διαθέτει νέα από τους αθλητικούς παρόχους Talksports και ESPN.

Κατά τη διαδικασία εγγραφής στο κανάλι, οι φίλαθλοι θα επιλέγουν τα πρωταθλήματα και τους ομίλους που τους ενδιαφέρουν και θα ενημερώνονται για τα τελευταία βίντεο τη στιγμή που είναι διαθέσιμα.
Η νέα πλατφόρμα θα αλλάξει τον τρόπο που οι φίλαθλοι παρακολουθούν, ενημερώνονται και μοιράζονται την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο. Οι χρήστες του Gillette Football Club θα έχουν με την εγγραφή τους ελεύθερη πρόσβαση στα βίντεο με τα τελευταία γκολ και στις καλύτερες στιγμές της ομάδας τους, καθώς και πληροφορίες με νέα και στατιστικά στοιχεία.

Ένα από τα μοναδικά πλεονεκτήματα του GFC είναι ότι το περιεχόμενο είναι προεπιλεγμένο από τον χρήστη, ανάλογα με τις προτιμήσεις του, όπως τις δηλώνει κατά την εγγραφή του, οπότε είναι προσαρμοσμένο στις προσωπικές του ανάγκες και πάντα σύμφωνα με τη χώρα κατοικίας του. Το περιεχόμενο προσφέρεται επίσης on demand, επιτρέποντας στον χρήστη να μη χάνει ποτέ τα στιγμιότυπα και τα γκολ που τον ενδιαφέρουν.

Το κανάλι θα διαθέτει επίσης αποκλειστικά ψυχαγωγικά προγράμματα από την εταιρεία παραγωγής Big Balls και νέες λειτουργίες όπως «κοινωνικό παιχνίδι» (social gaming), συνεντεύξεις με ποδοσφαιριστές και προπονητές καθώς και behind the scenes videos.



Ένα ακόμη πλεονέκτημα που περιέχει το Gillette Football Club είναι η συνεργασία με τη Squawka, εταιρεία που έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό δείκτη απόδοσης των παικτών. Αναλύοντας περισσότερες από 2,5 εκατ. κινήσεις στον αγωνιστικό χώρο, ο δείκτης προσφέρει μια εμπεριστατωμένη οπτική των καλύτερων παικτών και ομάδων στην Ευρώπη. Τα στατιστικά αυτά παρέχουν σημαντική πληροφόρηση για τους παίκτες και τις ομάδες που θα κάνουν τη διαφορά κατά τη διάρκεια της σεζόν και επιτρέπουν στους φιλάθλους να γίνουν ειδήμονες του ποδοσφαίρου.
Η πλατφόρμα ενσωματώνει την υπάρχουσα συνεργασία της Gillette με τον οργανισμό streetfootballworld. Για κάθε εγγραφή στο Gillette Football Club, η Gillette θα προσφέρει $1 (μέχρι $300.000) στον οργανισμό streetfootballworld, επιτρέποντας έτσι στους χρήστες να συμβάλλουν στη βελτίωση της ζωής των νεαρών ατόμων σε όλο τον κόσμο, μέσω της δύναμης του ποδοσφαίρου.
Το Gillette Football Club αλλάζει το παιχνίδι και τον τρόπο που οι οπαδοί του ποδοσφαίρου βλέπουν το ποδόσφαιρο, επιτρέποντας στους χρήστες του καναλιού να είναι ο φίλαθλος, ο ειδήμονας και ο παίκτης και όλα αυτά σε ένα μόνο μέρος!
Γίνεται μέλος τώρα στο youtube.com/gillettefootballclub!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου