Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΚΕΔΕ ΣΗΜΕΡΑ: ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ!


ΚΕΔΕ: Στις 9 το Έκτακτο Συνέδριο, στις 10 «επίσκεψη» από ΠΟΕ-ΟΤΑ




Αρχίζει στις 9 το πρωί, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, το Έκτακτο Συνέδριο της ΚΕΔΕ για το μνημόνιο 3, με το διοικητικό συμβούλιο να εγκαταλείπει τις παραιτήσεις και τα λουκέτα στους δήμους, μένοντας σε μια κινητοποίηση διαμαρτυρίας και μπαράζ... δικαστικών προσφυγών (εδώ).
Οι σύνεδροι αναμένεται να αποφασίσουν την περαιτέρω στάση και δράση τους σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, τη διαθεσιμότητα αλλά και την επιτροπεία της Αυτοδιοίκησης, που υποβαθμίζει και απαξιώνει τον συνταγματικά κατοχυρωμένο ρόλο της.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
  • 09.00 -10.00 Διαπίστευση - Εγγραφή Συνέδρων
  • 10.00 -18.00 Εισήγηση διοικητικού συμβουλίου ΚΕΔΕ από τον πρόεδρο Κώστα Ασκούνη - Τοποθετήσεις προέδρων Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων - Τοποθετήσεις συνέδρων - Απόφαση Συνεδρίου.
  • Παρεμβάσεις θα κάνουν ο πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας Γιάννης Σγουρός, καθώς και εκπρόσωποι συνδικαλιστικών ενώσεων εργαζομένων στους δήμους, όπως επίσης και ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης που αναμένεται να ανακοινώσει την άρση του ασυμβίβαστου δημάρχου-επαγγέλματος.
Στο Συνέδριο.... και οι εργαζόμενοι των δήμων
Την ίδια ώρα, 4ωρη στάση εργασίας, από τις 9 το πρωί μέχρι τη μία μετά το μεσημέρι, πραγματοποιούν οι δημοτικοί υπάλληλοι, προκειμένου στις 10 το πρωί να πραγματοποιήσουν παράσταση διαμαρτυρίας στο Συνέδριο των δημάρχων.

http://www.aftodioikisi.gr/proto_thema/proto_thema_dimoi/26013


ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ:Αυτά είναι τα ωραία! Ξεσηκώνεσε για το μνημόνιο 3, απειλείς ότι θα κλείσεις τους δήμους, θα αυτοπυρποληθείς, θα κάνεις ντου (βρε πονηρή ...) για την υπεράσπιση της αυτοδιοίκηση, των εργαζόμενων, των ανέργων, των ανασφάλιστων κλπ και μετά έρχεται η υπουργάρα, σου δίνει ένα δωράκι για την πάρτη σου - εν προκειμένω σου αίρει το ασυμβίβαστο και αντί να είσαι στο δημαρχείο μπορείς άνετα να κάνεις τις μπίζνες σου χωρίς να σε πρήζουν όλοι αυτοί οι μυστήριοι που σε ψήφισαν και θέλουν - λέει - να σε δούνε "δια υπόθεσήν τους" - όποτε σου περνάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου