Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΡΙΚΣΣΥ...ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ..."συντρόφους" σου; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Πώς λέγονται τα μέλη του ΡΙΚΣΣΥ ;;;;
Μήπως ΡΙΧΤΕΣ ;

Αυτό αναρωτιούνται αρκετοί...Διαβάζω διάφορα τις δύο τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο και έχω μιλήσει και με τρεις ανθρώπους που...ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ - τότε - τώρα...παΣΟΚ...
Για...Πασοκικά μορφώματα πρόκειται...όλα αυτά τα..."παραμάγαζα" που δημιουργούνται και έχουν ένα και μοναδικό στόχο : ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ (ΚΑΙ ΠΑΛΙ) ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ και των "υγειών" πασόκων του (μακρινού) παρελθόντος. 
Και μετά...<<ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται με τις..."συνιστώσες" του>>!!! Από την αγανάκτηση δεν μπορώ ούτε να γελάσω...
Και έχει το ΑΠΥΘΜΕΝΟ θράσος ο κος ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ στη χώρα μας, να δημιουργεί "κίνημα"...και μάλιστα με την επωνυμία "ΡΙΚΣΣΥ"!!!

Ας δούμε λίγο σε τι αντιστοιχεί το κάθε γράμμα : ΡΙ= Ριζοσπαστική Κ=Κίνηση Σ=Σοσιαλδημοκρατικής ΣΥ=Συμμαχίας...

Ας το δούμε και πιο αναλυτικά...
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ...Χμμμ, ναι, Είναι πράγματι ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟ να ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ το (όποιο - υπήρχε όμως...) ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ...

ΚΙΝΗΣΗ...ναι, σίγουρα...κάτι κινείται...δεν ξέρω όμως ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!

ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ...Είναι ΝΤΡΟΠΗ και να το αναφέρουν κάτι τέτοιοι κύριοι...ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ. Άραγε, εννοούν ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ;;; Μήπως εννοούν και ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ;;; Έτσι την εννοούν την...ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ως ένα ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΟΥ ΚΑΚΩΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ;

ΣΥΜΜΑΧΙΑ...Αν βρεις και...ετέρους, τότε...Η ΝΤΡΟΠΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ (και εμείς...ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ)!


(Σε κάποιο σημείο της η διακήρυξη του ΡΙ.Κ.Σ.ΣΥ. αναφέρει: «Θα ήμασταν όντως ανιστόρητοι αν λησμονούσαμε τα φωτεινά επιτεύγματα της Μεταπολίτευσης, όπως η αποκατάσταση της Δημοκρατίας σε δύο φάσεις κατά τη δεκαετία του ’70 και ολοτελώς μέσα στη δεκαετία του ’80». Δηλαδή είναι φωτεινό επίτευγμα η «δημοκρατία» που μας έφερε στο σημερινό χάλι; 
Η «δημοκρατία» που με την αναθεώρηση του Συντάγματος το 1986 μετέτρεψε την μέχρι τότε ολιγαρχία του Συντάγματος του 1975 σε πρωθυπουργική μοναρχία του Ανδρέα Παπανδρέου και των μετέπειτα; Η «δημοκρατία» του άρθρου 86 που αθωώνει τους υπεύθυνους πολιτικούς; Η «δημοκρατία» που αποκλείει την κοινωνία από την πολιτική; κ.λ.π.
Με λίγα λόγια ο κ. Λοβέρδος αποδεικνύει ότι παραμένει βαθιά συστημικός και τα ευχολόγια που αναφέρονται στη διακήρυξη είναι στην ουσία προσωπικές υποσχέσεις για καλύτερη διαχείριση του συστήματος προφανώς από τον ίδιο και όχι για τη ρήξη με αυτό και την αλλαγή του.
Όμως η έξοδος από την κρίση απαιτεί ένα άλλο δημοκρατικό πολιτικό σύστημα και όχι διαχείριση του υπάρχοντος.

Αυτά έγραφε ο κος Πέτρος Χασάπης - http://www.olympia.gr/, 3-12-2012)

Δεν έχετε καταλάβει, κύριοι, ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΕΛΑΤΕΣ, τουλάχιστον ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ, δηλαδή...ΠΕΛΑΑΑΑΑΑΑΤΕΣ ΜΟΥ (ΑΘΑΝΑΤΟΣ Θανάσης Βέγγος!!) 
“Τέλος εποχής", κύριοι, όπως συμβαίνει ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ...ΣΤΟΚ (ΚΑΙ τα στοκ-ο-μάγαζα...). Και ΤΕΛΟΣ ΑΝΟΧΗΣ...

Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου