Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Την κοπανάνε από την ΔΗΜΑΡ οι “Ελεύθεροι πολίτες”… “Εξαπατήσατε τον λαό”!

Η Διοικούσα Επιτροπή του κόμματος των “Ελευθέρων Πολιτών” με ευθύνη απέναντι στους πολίτες που δοκιμάζονται και ειδικά εκείνους που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες εκλογές ξεκαθαρίζει και κάνει σαφή τα κάτωθι:

Η σταθερή και συνεχής μνημονιακή πολιτική που ακολουθεί και στηρίζει πιστά η “Δημοκρατική Αριστερά”, ως εταίρος της τρικομματικής κυβέρνησης, και η οποία έχει ως αποτέλεσμα τη διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας και τον αφανισμό ολόκληρης κοινωνικής τάξης, βρίσκουν εμάς τους “Ελεύθερους Πολίτες” κάθετα αντίθετους.
Η αναποτελεσματικότητα και η λάθος κατεύθυνση των σκληρών μέτρων λιτότητας και η κοινωνική αναλγησία είναι το τρίπτυχο που διέπει την εφαρμοσμένη πολιτική των μνημονίων και την οποία στηρίζει το κόμμα της ΔΗΜ.ΑΡ.
Είναι σαφές ότι η στάση και η πολιτική που τηρεί και ακολουθεί η Δημοκρατική Αριστερά,
βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με τις προεκλογικές δεσμεύσεις μας, με τις θέσεις και την πολιτική συμφωνία των “Ελεύθερων Πολιτών” με την “Δημοκρατική Αριστερά” και ακυρώνουν την προγραμματική συμφωνία των δύο κομμάτων.
Μετά και από τα παραπάνω, η Διοικούσα Επιτροπή των Ελευθέρων Πολιτών, δηλώνει ότι από τούδε και στο εξής δεν υφίσταται πλέον καμία πολιτική συνεργασία με το κόμμα της Δημοκρατικής Αριστεράς.

Εμείς οι Ελεύθεροι Πολίτες,
Δεν πουλάμε τις ιδέες, τις θέσεις και τις αρχές μας,
Δεν ξεπουλάμε τα όνειρα των νέων, των συνταξιούχων και της μεσαίας τάξης,
Δεν θα στερήσουμε την ελπίδα από τον ελληνικό λαό.
Θα είμαστε απέναντι σε κάθε υπονόμευση η οποία θίγει τα συμφέροντα του Έλληνα πολίτη.
Συνεχίζουμε τον αγώνα, με βάση τις πολιτικές μας θέσεις, με οδηγό την ιδρυτική μας διακήρυξη, σε συμπόρευση με όλους τους πολίτες, για να κάνουμε πράξη όσα οραματιζόμαστε για την πολύπαθη πατρίδα μας.

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

http://www.olympia.gr/, 14/12/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου