Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Χλευασμός vs. φιλότιμου

Οι..."σύντροφοι" εργατοπατέρες (και...επίδοξοι πολιτικοί...) της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. άργησαν αλλά κατάλαβαν - έστω και 4 ημέρες πριν το τέλος του 2012 - ότι τα 24ωρα "πανηγυράκια" και οι 48ωρες "περατζάδες" στο κέντρο της Αθήνας, κανέναν δε συγκινούν. Οι προσφυγές στη δικαιοσύνη, μόνο χάσιμο χρόνου είναι, αφού, στο μεταξύ, "διαθεσιμότητες" και άλλες ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΕΣ της τριμερούς διακυβέρνησης του γερμανικού προτεκτοράτου θα δίνουν άλλο ένα μάθημα στον "ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ" δημόσιο υπάλληλο. 
Το "εναλλακτικό δελτίο τύπου" το οποίο συνέταξε το Γραφείο Τύπου της Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α. αποτελεί μια απάντηση στο ίδιο μήκος κύματος με τις ανακοινώσεις και τα διατάγματα με τα οποία αντιμετωπίζονται καθημερινά μισθωτοί και συνταξιούχοι : ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ, ΕΙΡΩΝΙΑ και ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ.
Η "ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" είναι η μοναδική απάντηση σε αυτούς που επιδιώκουν τον οριστικό αφανισμό των εργαζομένων και την αντικατάστασή τους από πρόθυμους δούλους - ρομπότ στο βωμό μιας νέας, "ιδιαίτερης" και ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ Ελλάδας των ΟΛΙΓΩΝ.
Ας είναι η καινούρια χρονιά ένα ξεκίνημα για ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ. 
Μια δράση για τον εργαζόμενο, ουσιαστική, έγκαιρη, δυναμική και καταγγελτική. 
Μια δράση χωρίς σκοπιμότητες. 
Μια δράση που θα επιδιώξει να διασώσει ό,τι έχει απομείνει από το εργατικό δυναμικό της χώρας μας. 
Και μια δράση που θα αναδείξει το ΦΙΛΟΤΙΜΟ των ελλήνων. Αυτό μας έχει απομείνει και θα αγωνιστούμε για αυτό. Ακόμη, όμως, περισσότερο θα αγωνιστούμε για αυτούς που είτε το είχαν και το έχασαν είτε δεν το είχαν ποτέ (το ΦΙΛΟΤΙΜΟ)... 

Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου