Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ! ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ Β. ΛΕΚΚΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ ΓΙΑ 10 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ KAI ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!

Ντροπή! 
Τίποτε άλλο δεν μπορούμε να πούμε.

Η ανικανότητα και η συμπλεγματική εμμονή στην λογική του δήμου φέουδου οδηγεί στο ένα λάθος μετά το άλλο και ο κατήφορος δεν έχει τέλος.

Προσπαθώντας να σώσουν τα προσχήματα αλλά και να περιορίσουν την πιθανότητα να λειτουργήσουν ελεγκτικοί μηχανισμοί και να τους αποδοθούν ακόμα και ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ για τον τρόπο που ενέκριναν και υλοποίησαν αυτήν την πρωτόγνωρη, ευφάνταστη διαδικασία ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ αυτού του "πράγματος" που έγινε στην πλατεία και βαφτίστηκε "χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις" στην ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,
πραγματοποίησαν εχθές μια εκδήλωση - παρωδία που ΘΙΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ και βέβαια προσέβαλε έναν συνεπή άνθρωπο της τέχνης.

Και για να μας κατανοήσουν και οι μη μυημένοι:


1.  Πήραν μια απόφαση, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣΗ, να αποδεχτούν ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ που "υποβλήθηκε" στην Επιτροπή Περιβάλλοντος.

Πρόταση που υπεβλήθη - έτσι από μόνη της -  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ για να διερευνηθεί εκδήλωση ενδιαφέροντος και από άλλους πιθανά ενδιαφερόμενους.

2. Αποδέχτηκαν ΚΑΙ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ, χωρίς καμία μελέτη, την αξία των - υποτιθέμενων - ανταποδοτικών. ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ όσων ψήφισαν αυτό το ΑΙΣΧΟΣ και με την ανοχή όσων - λαλίστατων - γι' αυτό ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑ,

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ - ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕ 80000 ΕΥΡΩ ως παροχή σε είδος για την εκχώρηση της πλατείας!!!!

ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΝΕΙ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΣΑΣ!

3. ΔΕΝ ΕΛΕΓΞΑΝ ΑΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΕΣΤΩ, ΑΥΤΑ - ΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ  - που ενέκριναν, ΠΑΡΑΝΟΜΑ! Αν υπήρχαν οι χώροι για να παίζουν δωρεάν τα παιδιά, αν έγιναν οι παραστάσεις, αν....

Το πόσες "παροχές" από τις αναφερόμενες στην παραπάνω απόφαση ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΑΝ τα είπαμε στην ώρα τους και τα ξέρει όλο το Χαλάνδρι.

Αυτό που δεν ξέρει όλο το Χαλάνδρι, και μαθαίνει σήμερα από την Πλατεία, είναι ότι στον δήμο μπορείτε να πηγαίνετε στους "διαγωνισμούς" να τάζετε λαγούς με πετραχείλια για να παίρνετε τις δουλειές που σας ενδιαφέρουν ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΜΙΑ, μέχρι να φωνάξει κανένα blog, οπότε θα κάνετε  ένα πασάλειμμα για να καλυφθούν αυτοί που σας έδωσαν την δουλειά, όπως η χθεσινή συναυλία.
Αν δεν μιλήσει κανένας τέλειωσε. Δεν δίνετε μία! (στον δήμο, στο ταμείο του δεν δίνετε μία).

Έτσι δεν έγινε;;; Ή δώσανε λεφτά;; Διότι λένε ότι μπήκαν και μέσα!

Πώς μπήκαν μέσα με αυτές τις παροχές που δεν έδωσαν;;;

ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ, αφού δεν πλήρωσαν ΤΙΠΟΤΑ στον Δήμο, για μίσθωμα, ρεύμα, κατάληψη χώρου κλπ.

Το ρεύμα που έκαιγαν το πλήρωναν τα μαγαζιά, μέσω των δημοτικών τελων, που έχαναν τον τζίρο τους από τον αθέμιτο ανταγωνισμό από τα σπιτάκια των μικροπωλητών.

Πώς μπήκαν μέσα;;;

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;;;; ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ!

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΥΤΗ  αποτελεί ΟΝΕΙΔΟΣ για όσους την ψήφισαν και την αποδέχτηκαν!

Και βέβαια εκθέτει ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ τις παρατάξεις ΚΟΥΡΑΣΗ και ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ που ψήφισαν θετικά τόσο συλλογικά όσο και ατομικά τον κάθε σύμβουλό τους ξεχωριστά.

Κανείς από αυτή τη διοίκηση και αυτό το δημοτικό συμβούλιο δεν μπορεί να ελέγξει πλέον καμία υλοποίηση σύμβασης, αν δεν υπάρξει απόδοση ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ για αυτό το πράγμα που ξεφτίλισε την έννοια της διαγωνιστικής διαδικασίας στις επιτροπές διοίκησης του δήμου.

ΚΑΛΑ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝ - ΝΟΜΙΜΟΙ, όπως κρίθηκαν,  ΠΡΟΧΕΙΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ (και ζητούν .... ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ) ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΚΟΜΑ;;;

Αυτοί ΟΙ ΙΔΙΟΙ που έχουν καταγγείλει διαγωνιστικές διαδικασίες - που τελικά κρίθηκαν και σύννομες - παιλότερα και το έπαιζαν και "καθαρά χέρια" και έκαναν μηνύσεις;;;

Μετά λόγου γνώσεως ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΝΑ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙ όποιος νομίζει ότι θίγεται, λέω δημόσια ότι πρόκειται για την ΠΙΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ από το 1990 που γνωρίζω, ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.

Απευθύνομαι σήμερα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ σε όσους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ή κατανοούν ότι πρέπει να πάρουν αποστάσεις και να ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ για λάθη που μπορεί να έκαναν, ΔΗΜΟΣΙΑ.

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ!

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ!

Οι υπεκφυγές και τα παιχνιδάκια πρέπει να τελειώσουν ΤΩΡΑ.

Συστράτευση των δυνάμεων ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ αυτού του αίσχους, μέσα σε ένα ανεξάρτητο αυτοδιοικητικό σχήμα με στόχο να σταματήσει η κατρακύλα και να σχεδιαστεί η ανόρθωση του Δήμου μας ΤΩΡΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου