Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Το Σχόλιο της "πρΟΤΑσης εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου", 21-1-2013


πρΟΤΑση 
εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου
e-mail : pr_ota_si@yahoo.gr 

Χαλάνδρι 21/1/2013 

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί φίλοι 

Το 2012, μια χρονιά παράνοιας, κινδυνολογίας, ψεμάτων, παραπλάνησης και εξαθλίωσης, τελείωσε. Το 2013 προβλέπεται να είναι (άλλη μία) χρονιά μιζέριας, κοροϊδίας και αδιεξόδων. Αδιέξοδα για τα εναπομείναντα μεσαία στρώματα της διαλυμένης πλέον κοινωνίας μας. Μια χρονιά νέων, σκληρότερων μέτρων του παραλόγου και του ανελέητου πολέμου χαρατσιών και φόρων (το ελληνικό δημόσιο ζημιώθηκε κατά 15 δισ. Ευρώ επειδή με άχρηστα και καταστροφικά χαράτσια και με «έκτακτες εισφορές», η ελληνική κοινωνία «γονάτισε» και βυθίστηκε ακόμη πιο βαθιά στην απόγνωση) όσο θα συνεχίζεται η τροϊκανή χρηματοδότηση, που, όχι μόνο δε συνιστά «βοήθεια» προς την Ελλάδα και το λαό της, αλλά ΜΟΝΟ σωτηρία για τις τράπεζες. 

Η αποπληρωμή των ληστρικών τόκων και των υπέρογκων χρεολυσίων, είναι, αποδεδειγμένα πλέον, η μοναδική έγνοια των εσωτερικών και εξωτερικών εχθρών της χώρας μας και του ελληνικού λαού. 

Για το λόγο αυτό και η λέξη «χρεοκοπία» χρησιμοποιείται από αυτούς μόνο και μόνο ως φοβικό σύνδρομο και ως «μπαμπούλας» σε ευκολόπιστους και όχι ως αυτό που πραγματικά αντιπροσωπεύει η λέξη : ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ = η Ελλάδα θα δηλώσει αδυναμία να συνεχίζει (εσαεί) να αποπληρώνει το χρέος της! 

Και, πέρα από αυτό, πρακτικά θα σημάνει και η καταστροφή μεγάλων ευρωπαϊκών τραπεζών, ενώ, συγχρόνως, θα προκαλέσει «ντόμινο» πτωχεύσεων και προβλημάτων στο ευρώ και την – γερμανοεξαρτώμενη και γερμανοκατευθυνόμενη – ευρωζώνη. 

Γι’ αυτό, λοιπόν, κάποιοι «πατριώτες» θέλουν να «σώσουν» τη χώρα από τη «χρεοκοπία». 

Το σίγουρο είναι ότι, δεν μπορούν με «Βίλες Αμαλίες» (προσφάτως και «Λέλας Καραγιάννη»…) και με «Λίστες Λαγκάρντ» να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από την εφιαλτική πραγματικότητα που τον περιμένει (και έχει ήδη ξεκινήσει…). Και μιλάμε για την έλλειψη θέρμανσης στα ελληνικά σπίτια, για την αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ μέχρι και 23%, για το ξεπούλημα δημόσιας γης ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, για την επιβάρυνση με 25 ευρώ για κάθε ασθενή – ΑΓΡΙΩΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΗ – που εισάγεται στο νοσοκομείο, για την έλλειψη καθημερινής τροφής (τα συσσίτια αυξάνονται και πληθύνονται) για πολλούς συμπολίτες μας, για τους άστεγους, για τους άνεργους και για τα «κοινοβουλευτικά πραξικοπήματα» που ορίζουν πλέον τη ζωή μας. 

ΟΧΙ. Οι θυσίες μας ΔΕΝ θα πιάσουν τόπο, όσο το σάπιο και αποτυχημένο πολιτικοοικονομικό κατεστημένο θα ζει και θα βασιλεύει «ροκανίζοντας» και το τελευταίο δείγμα σαρκός του έλληνα δοκιμαζόμενου – πειραματόζωου και «νομοθετώντας» για ίδιο συμφέρον και εξυπηρέτηση ολιγαρχιών. 

Ευτυχώς, τουλάχιστον, γλυτώσαμε τη φορολόγηση των πολυτελών σκαφών μας… 

πρΟΤΑση εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου 
Άκης Γκόγκος, Παναγιώτης Κατσαρλίνος, 
Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης, Πέτρος Χριστοδούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου