Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ... ΞΟΡΚΙ ΓΙΑ ΤΑ 350000 ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟΥ



Διακινδυνεύουμε να σας δώσουμε αυτή την είδηση πρωί, πρωί, χωρίς διασταύρωση αλλά ο σμπίρος μας δεν κάνει τέτοια λάθη, οπότε σας ανεβάζουμε την πληροφορία (με μικρή επιφύλαξη) και βέβαια θα προχωρήσουμε σε διασταύρωση και θα επανέλθουμε, διότι το θέμα δεν έχει κλείσει.

Για την ακρίβεια ΤΩΡΑ ανοίγει.

Λοιπόν όπως εχθές σας προετοιμάσαμε, στην συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής υπήρχε το θέμα "Ανάθεση υποθέσεων σε δικηγόρους".

Όπως πάντα λοιπόν κάνουν οι παλαιοκομματικοί, εν κρυπτώ και παραβύστω, πίσω από αυτόν τον "αθώο" τίτλο κρύψανε την επιλογή της διοίκησης του δήμου για τον χειρισμό του μεγάλου σκανδάλου του καταυλισμού των ΡΟΜΑ.

Θυμίζουμε ότι για το θέμα υπάρχει πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης ΠΟΥ ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ και που αναφέρει ότι ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ είναι μεγάλη ΜΑΪΜΟΥ (της οικογενείας των Κερκοπιθήκων) με βάση το οποίο ΑΝΑΚΛΗΘΗΚΕ μέρος του εντάλματος πληρωμής του έργου - ύψους 350000 ευρώ εκ συνόλου 1 μυρίου από το Ελεγκτικό Συνέδριο (το οποίο μάλλον θα καταλογισθεί σε στελέχη του δήμου).

Δηλαδή δεν πρόκειται για καμιά "καταγγελία πολιτικών μας αντιπάλων" αλλά για ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ;;;

Α , μην το συζητάτε! Σε αυτά ο δήμαρχός μας και η διακομματική παρέα του είναι ΑΤΕΓΚΤΟΙ!

ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ!

ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΠΛΕΤΟ ΦΩΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Ναι ρε, μην γελάτε!

Αφού να φανταστείτε ΕΧΘΕΣ θα έπαιρναν την απόφαση, λέει ο σμπίρος μου για να αναλάβει δικηγόρος να κάνει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ ενέργειες!!!!

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;;;

ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

ΜΑΛΙΣΤΑ! ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ;;;

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΞΩΔΙΚΟ!

ΑΜΕΕΕ! ΕΞΩΔΙΚΟ!

Άλλες πηγές μάλιστα αναφέρουν ότι ζητήθηκε και από τον παπά Σπύρο λέει να ξεματιάσει τον επιβλέποντα μηχανικό που βεβαίωσε τον πίνακα εργασιών γιατί έχει βασκαθεί και δεν μπορεί να εργαστεί αποτελεσματικά με συνέπεια να καθυστερούν να ανοίξουν πολλές επιχειρήσεις στην πόλη, αλλά αυτή η πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται.

Θα επανέλθουμε διότι έχουμε εξασφαλίσει και πληροφορία βαριά, από την εξέλιξη της προανακριτικής διαδικασίας που βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο και που αφορά τους ισχυρισμούς της εταιρίας σχετικά με το θέμα ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου