Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ!





"Άρχισαν τα όργανα και πάλι . Κυκλοφορούν φήμες για ανώνυμες επιστολές για όσα γίνονται στον Δήμο. Μόλις θα μας την δώσουν θα επανέλθουμε."


Το διαβάσαμε στο fb του Νίκου Πανταζή. (Μπείτε στο fb και κάντε κλικ ΕΔΩ για να το δείτε).



Ο Νίκος αναφέρεται σε μια ανώνυμη επιστολή (υπογράφεται από "ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΖΩΝΗΣ ΔΟΥΚΙΣΣΗΣ ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ - ΠΕΥΚΟ ΠΟΛΙΤΗ - ΠΕΥΚΑΚΙΑ ΡΟΥΠΑΚΙΑ") η οποία ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ότι έχει σταλεί σε όλες τις αρμόδιες ελεγκτικές αρχές 

- Εισαγγελία Αρείου Πάγου
- Προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών
- Γενικό Επιθεωρητη Δημόσιας Διοίκησης 
- Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής
- Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.
- Υπουργό Εσωτερικών 
- Υπουργό Δικαιοσύνης
- Σ.Δ.Ο.Ε.

Η επιστολή βρίσκεται στα χέρια μας εδώ και μια εβδομάδα, μας απεστάλη ταχυδρομικώς από ανώνυμο αποστολέα και αναφέρεται σε ΓΝΩΣΤΑ θέματα που αφορούν κυρίως τις εντάξεις στο σχέδιο πόλης του Πατήματος, του Πεύκο Πολίτη αλλά και σε θέματα χρήσεων στην ρεματιά.

Η επιστολή έχει γίνει φειγ βολάν - έχει αποσταλεί σε όσους έχουν σχέση με τον δήμο - αλλά δεν δημοσιεύεται.

Και δεν δημοσιεύεται για δύο λόγους:

1. Είναι ανώνυμη. Και εμείς εδώ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΠΗΓΕΣ! Γι' αυτό ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ "ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ BLOG".
2. Καταγγέλλει συγκεκριμένα πρόσωπα -  υψηλόβαθμα πολιτικά και υπηρεσιακά - του Δήμου, επώνυμα και με αναφορές ακόμα και στο οικογενειακό τους περιβάλλον με θέματα ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ και που  ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΙΟ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ, αλλά εμείς για να τα ανεβάσουμε θέλουμε ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ στα οποία αναφέρεται η επιστολή. Τότε θα το κάνουμε ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΤΩΝ ΠΟΙΝΙΚΩΝ ΔΙΩΞΕΩΝ. Οπότε αν θέλετε στείλτε μας ανώνυμα και τα στοιχεία και η Πλατεία θα δημοσιεύσει την καταγγελία σας! 
(Μην μας πείτε κάντε μόνοι σας έρευνα διότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ENICOS, δεν έχουμε λεφτά για ντετεκτιβς, δεν μας παίρνει να τρέχουμε σε υποθηκοφυλάκια κλπ. Οπότε διευκολύνετε μας)

Αλλά η επιστολή αυτή δεν είναι ένα μεμονωμένο γεγονός, ούτε κεραυνός εν αιθρία.

Έρχεται να προστεθεί στο πραγματικά ζοφερό κλίμα που έχει δημιουργηθεί στον δήμο, μεταξύ ΟΛΩΝ των δημοτικών παρατάξεων και ΟΛΩΝ των ηγετικών στελεχών τους κυρίως βέβαια της πλειοψηφίας και που ακόμα διατηρείται πίσω από τις κουρτίνες αλλά φαίνεται ότι σύντομα θα ανέβει στην κεντρική σκηνή του θεάτρου της τοπικής πολιτικής.

Στελέχη της πλειοψηφίας μιλούν για παραιτήσεις και ανεξαρτητοποιήσεις, στελέχη της αντιπολίτευσης - εκπεσόντες πρίγκιπες και τέως βασιλείς, σε ρόλο Τσάκα αναζητούν το νέο σωτήρα Πρίγκηπα Φεϊζάλ που θα τους εξασφαλίσει μετάβαση εξουσίας χωρίς κινδύνους για τα "κεκτημένα" ετών του συστήματος που τους ανέδειξε.

Παρατάξεις αντιπολίτευσης ΑΔΥΝΑΜΕΣ, ΦΟΒΙΣΜΕΝΕΣ να συγκρουστούν με αυτό τον εσμό πλατειάζουν και αναζητούν τρόπους να φύγει η μπάλα στην εξέδρα πάσει θυσία ώστε να μην τοποθετηθούν σε όλα αυτά που συγκλονίζουν την τοπική κοινωνία και που έχουν αναδειχτεί ΟΛΑ από την Πλατεία - και το ΟΜΕΡΤΑ για να είμαστε δίκαιοι με τους συνblogger - πολύ πριν ασχοληθούν οι "πονηροί" που λένε στο "και τέταρτο" ό,τι αναδεικνύουμε εμείς στο "παραπέντε", για να λένε "είδατε τι έγραψε ο Φούφουτος στην ΠΑΠΑΡΑ PRESS"  για να μην αναφέρονται στην Πλατεία.

Δεν θα κάνουμε σήμερα άλλο ρεπορτάζ.

Θα περιμένουμε την αυριανή συνεδρίαση του Δ.Σ. για τις δημαιρεσίες και μετά θα σας ενημερώσουμε ΕΠΙ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ και ΟΧΙ ΕΠΙ ΔΙΑΡΡΟΩΝ.

Δεν θα κάνει κανείς την ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ!

Αλλά θα κάνουμε κάτι άλλο ......

ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΟΜΕΡΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ "ΣΟΥΜΑ" ΣΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ:


ΧΑΛΑΝΔΡΙ: ΤΑ 13 ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ 2012!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου