Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013

"Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα" λέει ο Νίκος Πανταζής

Ακυρώθηκε και επαναλαμβάνεται η εκλογή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου έπειτα από το λάθος που έγινε στην διαδικασία της ψηφοφορίας που απαιτούσε ξεχωριστές ψηφοφορίες για τον πρόεδρο ,αντιπρόεδρο, γραμματέα .Δεχθήκαμε με ικανοποίηση την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης γιατί δίδεται η δεύτερη ευκαιρία σε δημοτικούς συμβούλους της Διοίκησης να βγουν από το τέλμα της μέτριας διαχείρισης και της μετάθεσης της λύσης των προβλημάτων στο Μέλλον.







Εμείς αδιαφορούμε και για την διαδικασία που είναι αστεία και για το πρόσωπο του προέδρου άλλωστε η επιλογή αφορά την διοίκηση. Καταγγείλαμε επίσης πρώτοι τον άθλιο Νόμο το Ραγκόυση θέλουμε όμως να γνωρίζουμε αν η αντίδραση και η υποψηφιότητα του Ανδριανάκη είχε πολιτική σημασία και δεν περιοριζόταν στο μοίρασμα των θέσεων.
Την Κυριακή θα φανεί αν υπάρχει ελπίδα για κάτι καλύτερο για την πόλη αν αντιδράσουν κάποιοι σύμβουλοι της διοίκησης στην ακολουθούμενη από τον Κουράση πολιτική με την εκ νέου διαφοροποίηση τους στην εκλογή προέδρου τότε θεωρούμε πολύ πιθανή μια αλλαγή και στην τακτική του Δημάρχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου