Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Νέα ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Mega


20130105-150604.jpg

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωσης – μαγεία του ΣΥΡΙΖΑ για το Mega και τη λίστα Λαγκάρντ, η Κουμουνδούρου επανέρχεται σήμερα μετά την χθεσινοβραδινή απάντηση του σταθμού για το δάνειο που έλαβε.

Όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν υπήρξε καμία αναφορά από την πλευρά του σταθμού στην ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, την ώρα που το Mega αναφέρει ότι πρόκειται για δάνειο 10 εκατ και ο ΣΥΡΙΖΑ για 98 εκατ., λέγοντας ότι τα στοιχεία τα έλαβε από την ανακοίνωση της εταιρίας στο χρηματιστήριο ως εισηγμένη εταιρία!

Η ανακοίνωση:

“Η πολιτική συγκάλυψης εκ μέρους των μνημονιακών εταίρων και περιορισμού του σκανδάλου της λίστας Λαγκάρντ στο πρόσωπο του κ. Παπακωνσταντίνου αποτελεί την τελευταία μάχη υπεράσπισης ενός φαύλου πολιτικού συστήματος που εξέθρεψε τη φοροδιαφυγή, τη διαφθορά και κατέστησε τη διαπλοκή καθεστωτική δομή.

Τέλος, σε σχέση με την χθεσινή ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού MEGA και την άρνησή του να παρουσιάσει την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ επισημαίνουμε πως σε κανένα από τα ερωτήματα που θέσαμε προς το σταθμό δεν πήραμε απάντηση. Τα επαναδιατυπώνουμε: ο κ. Βενιζέλος κράτησε κρυφά στην ιδιωτική του πρόσβαση την εν λόγω λίστα κατά τη διάρκεια δύο κρίσιμων εκλογικών αναμετρήσεων; Είναι εντός της λίστας «βασικός μέτοχος» του τηλεοπτικού σταθμού; Όσον αφορά δε στο ύψος του δανείου τα στοιχεία που αναφέρουμε είναι από την ανακοίνωση του «Χρηματιστηρίου Αθηνών». Την ίδια, όμως, δυνατότητα πρόσβασης σε τραπεζικό δανεισμό την έχει ισοτίμως και κάθε άλλη ελληνική επιχείρηση, από αυτές που στη συντριπτική τους πλειοψηφία βάζουν λουκέτο η μία μετά την άλλη;”

http://www.olympia.gr/, 5/1/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου