Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Ανακοίνωση των Συλλόγων Διδασκόντων 7ου και 10ου Δημοτικού σχολείου Χαλανδρίου προς τους γονείς

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Τρίτη 5/2/2013, κατά τη διάρκεια της νύχτας, έπεσε ένα μεγάλο κομμάτι σοβά από την οροφή της αίθουσας 3 του 2ου ορόφου, του 7ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου, καταπλακώνοντας τα μισά θρανία, καθώς επίσης και την έδρα του δασκάλου της Στ΄ τάξης.

Σύμφωνα με την αυτοψία της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, παρουσία μηχανικού, το πρόβλημα οφείλεται σε εισροή υγρασίας, λόγω της φθαρμένης μόνωσης. Το πρόβλημα έχει επεκταθεί γενικά στο 2οόροφο σύμφωνα με έγγραφο του Δήμου 8/2/2013 και ουδείς εγγυάται την ασφαλή παραμονή των μαθητών σε αίθουσες του 2ου ορόφου.

Αν και οι Διευθυντές των σχολείων έχουν κάνει επανειλημμένα τα απαραίτητα έγγραφα προς την τεχνική υπηρεσία του Δήμου και παρόλο που ο προϋπολογισμός του έργου είχε εγκριθεί, το έργο της αποκατάστασης της μόνωσης, δεν υλοποιήθηκε ποτέ, με αποτέλεσμα την επέκταση των ζημιών.

Συνέπεια της αδιαφορίας του Δήμου είναι να κινδυνεύουν μαθητές και δάσκαλοι.
Τα μαθήματα συνεχίζονται στις αίθουσες του 1ου ορόφου ως συνδιδασκαλία έως ότου αποκατασταθούν οι ζημιές.
Ο Δήμος ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να αποκαταστήσει τη μόνωση πριν τη λήξη του σχολικού έτους. Θα γίνουν μόνο πρόχειρες εργασίες.

Καταδικάζουμε την εγκατάλειψη, την αδιαφορία και την ολιγωρία του Δήμου που μας δυσχεραίνει τους όρους εργασίας μας και θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών αλλά και τη δικιά μας.

Θέτουμε προ των ευθυνών του τον Δήμο και κάθε αρμόδιο για την άμεση αποκατάσταση αλλά και για οτιδήποτε συμβεί από δω και στο εξής στο σχολικό μας συγκρότημα.


Προς ενημέρωσή σας

Οι σύλλογοι Διδασκόντων
7ου και 10ου Δημοτικού Σχολείου Χαλανδρίου.

http://halandripedia.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου