Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Αιτήσεις για τη θέση του νέου Πάπα...

Μένετε κοντά στο Βατικανό και αναζητάτε μία καινούρια εργασία; Τι θα λέγατε να γίνετε ο… επόμενος Πάπας; Τώρα μπορείτε, καθώς το Craigslist Rome σας δίνει τη δυνατότητα να γίνετε ο νέος επικεφαλής της καθολικής εκκλησίας!

Η αιφνιδιαστική παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου XVI προκάλεσε εκατομμύρια δημοσιεύσεις από χθες στο Διαδίκτυο, η συγκεκριμένη όμως δεν έχει προηγούμενο, καθώς κάποιος, με αρκετό χιούμορ, είχε την ιδέα να ζητήσει, μέσω του Craigslist, αιτήσεις από άτομα για τη συγκεκριμένη θέση.
Έτσι, λοιπόν, εμφανίστηκε μία αίτηση για εργασία που αναφέρει: «Επίσκοπος της Ρώμης / Διάδοχος του Αγίου Πέτρου / Ιερός Επιστάτης / Ποντίφικας / Ο Πάπας»…και συνεχίζει με ακόμη πιο extreme τρόπο:«Παρακαλώ, σημειώστε ότι η θέση αυτή είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική, με τις αιτήσεις να αναμένονται από superstars, συμπεριλαμβανομένης της… Beyonce».
Μάλιστα… Ακόμη μία επική στιγμή του Διαδικτύου εμφανίζεται μπροστά μας. Και μας αρέσει πολύ, ακόμη κι αν κανείς μας δεν έχει τα προσόντα για να αντικαταστήσει τον Ποντίφικα. (Μεταξύ μας, ούτε η Beyonceτα έχει, αλλά μάλλον θα την αντέξει κι αυτή την «πίκρα» στη ζωή της, νομίζουμε…).

Πηγή: Mashable
Αναδημοσίευση : http://www.digitallife.gr/, 12/2/2013

Φαντάζομαι ότι θα γίνει χαμός! Γιατί αν νομίζετε ότι το ΑΛΑΘΗΤΟ το έχει μόνο ο Πάπας, γελιέστε...Το διεκδικούν και ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ πολλοί, ΕΝΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ και...ΕΠΙ ΤΑ ΑΥΤΑ!
Μη χασομεράτε "φίλοι ΑΛΑΘΗΤΟΙ". Θα σας πάρουν άλλοι τη θέση και είναι κρίμα...ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ "ΑΓΩΝΕΣ" ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΑΛΛΩΝ...

Δ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου