Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΝΑ ΚΥΡΗΧΘΕΙ ΕΚΠΤΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΦΛΥΑ Ο ΝΤΑΒΙΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν πολυπάει στα Δ.Σ. της ΦΛΥΑ Α.Ε. τον τελευταίο καιρό ο Άγγελος Νταβίας, αυτό είναι αλήθεια.

Μάλιστα πρόσφατα δεν πήγε σε τρεις - τέσσερεις συνεχείς συνεδριάσεις με αποτέλεσμα να βρει ευκαιρία ο Ανδρεόπουλος ΑΜΕΣΩΣ να θέσει θέμα ενεργοποίησης του άρθρου του καταστατικού που λέει ότι πρέπει να απομακρυνθεί από το διοικητικό συμβούλιο και να αντικατασταθεί.

Για άλλη μια φορά ο μεγάλος ηγέτης της συμπολιτευόμενης αντιπολίτευσης και ένας από τις 3 κορυφές της Χαλανδραίιης Τρόικας - Κουράσης, Ανδρεόπουλος και στην τρίτη κορυφή .... (αυτό θα το αφήσουμε προς το παρόν) - σε ΕΠΙΣΙΜΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ, όπου υποτίθεται ότι συμμετέχει για να ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ, έδειξε ότι το μόνο πράγμα που τον ενδιαφέρει και με το οποίο ασχολείται είναι ο .... Νταβίας. (γνωστό αυτό από παλιά αλλά τώρα έχει έρθει η ώρα να καταλάβετε και εσείς που τον ψηφίζατε).

Βέβαια ΕΚΑΝΕ ΠΑΛΙ ΛΑΘΟΣ (αλλά αυτό είναι συνηθισμένο) διότι ο Νταβίας είναι προσεκτικός με τις διαδικασίες και είχε κάνει τις εξουσιοδοτήσεις που ο νόμος ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ για τις συνεδριάσεις Δ.Σ. ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, οπότε τώρα ο μεγάλος διώκτης του, οφείλει να απαντήσει σε μερικές απλές ερωτησούλες για να μάθει να κάνει τον έξυπνο και να καταλάβει ότι αυτό που του μάθανε οι δάσκαλοι/ες και προστάτες του ως "πολιτική", τότε που τον πήρανε από το χεράκι και τον έβγαλαν δημοτικό σύμβουλο, δηλαδή  η εξόντωση των αντιπάλων του με την  χρήση  της δοτής εξουσίας, της δικής του και του οικογενειακού περιβάλλοντός του, η κατασυκοφάντηση των αντιπάλων του και οι συνεχείς προσωπικές επιθέσεις ΔΕΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΝΙΚΕΣ.
Χρειάζεται και όραμα, θέσεις και προτάσεις για την λειτουργία αυτού που θέλεις να υπηρετήσεις.
Πρέπει να είσαι ΚΤΙΣΤΗΣ πρώτα για να μπορείς να είσαι ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΣ (για να θυμηθούμε τον Παλαμά).

ΑΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ (σιγά ρε, μην γελάτε, μπορεί και να απαντήσει):

ΕΡΩΤΗΣΗ 1:

Ο ίδιος, στην οικονομική επιτροπή - ΣΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ - πόσες φορές ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ  ΤΟΥ 2012;

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!
ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ - υποτίθεται - ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ! (καλά ρε, είπαμε μην γελάτε).

Από την 1η έως την 15η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής δεν πάτησε το πόδι του! 

Από την αρχή του χρόνου εδέησε να παρευρεθεί στο όργανο στις ... 16 Οκτωβρίου. Επί 15 συναπτές συνεδριάσεις, 9.5 μήνες, ήταν ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΩΝ!

Δείτε το στις αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής ΕΔΩ: http://www.halandri.gr/frontoffice/portal.asp?cpage=node&cnode=193
Και ξέρετε γιατί τότε εμφανίστηκε; Γιατί πλησίαζαν οι δημαιρεσίες και θα έπαιζε νομή εξουσίας.

ΚΑΙ ΕΚΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ! Δεν είναι ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!

Και εκεί παίζονται ΤΑ ΠΑΝΤΑ για τον δήμο, δεν είναι ένα μαγαζάκι με συνολικό τζίρο 500.000 ευρώ που με αυτό ασχολήθηκε τόσα χρόνια για να ΞΕΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ, να ασχοληθεί με τα μεγάλα θέματα του δήμου που παίζονται ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ!
(Ας πούμε ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ για παράδειγμα. ΤΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ;)

ΕΠΡΕΠΕ ή ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΕΣΕΙ ΜΕ 15 ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ;

ΕΡΩΤΗΣΗ 2:

 Είναι νόμιμο να εκπροσωπείται η παράταξή του στα όργανα διοίκησης του δήμου χωρίς να υποχρεώνονται ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑ ΝΟΜΟ ΥΠΟΧΡΕΟΙ, να αναρτούν τα πόθεν έσχες τους;
Είναι νόμιμο ότι Ο ΙΔΙΟΣ μόλις πρόσφατα ανταποκρίθηκε σε αυτή την υποχρέωσή του ΓΙΑ ΤΟ 2011;

Έχουμε και άλλες ερωτησούλες αλλά ... φτάνει για σήμερα.

ΑΝΤΕ Η ΚΑΜΗΛΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

ΥΓ 1: Μια άσχετη ερώτηση:
Ο Πράσσος εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος;
Διότι μάθαμε ότι προχθές που είχαν φύγει ΟΛΟΙ οι σύμβουλοι της παρατάξεως από το Δημοτικό Συμβούλιο (!!!!!) είχε κάτσει στα έδρανα και εκπροσωπούσε την παράταξη στις ψηφοφορίες.
Και αυτό ο Πρόεδρος του Δ.Σ. το δεχόταν. Έτσι μας είπε ο σμπίρος μου! Είναι δυνατόν;
Εκτός αν υπάρχουν παραιτήσεις και έγινε δημοτικός σύμβουλος ο Πράσσος, οπότε να μας πληροφορήσετε για να το ξέρουμε.

ΥΓ2 : Ζητάμε συγνώμη αναγνώστη μου που δεν χρησιμοποιούμε το κ. μπροστά από 2 μόνο ονόματα στο Χαλάνδρι, αλλά όσοι κυνηγάνε εργαζόμενους στον δρόμο και αυτοδικούν κατά ανθρώπων που πασχίζουν να βγάλουν το ψωμί τους, ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ και εμείς δεν είμαστε υποκριτές για να κάνουμε το χατήρι όσων θεωρούν ότι πρέπει να είμαστε "political correct".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου