Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

«ΝΕΑ ΑΗΘΗ ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ‘’ΧΑΚΕΡ’’ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ»




"ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ"
Μία άνανδρη επίθεση που στόχο έχει τη φίμωση των δημοσιογράφων και τη λογοκρισία. 
Βάσει του άρθρου 14 παρ. 2 του ελληνικού συντάγματος για την ελευθερία του τύπου, όπου προβλέπει ότι: «Ο τύπος είναι ελεύθερος να πράξει το καθήκον του» Κάποιοι φροντίζουν ‘’επιμελώς την φίμωση της Δημοκρατίας και της Αλήθειας.’’ .

Μετά την ανάρτηση συγκεκριμένων άρθρων που αφορούσαν την...
Ναζιστική συμπεριφορά της ‘’ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ’’ οι επιθέσεις αυξήθηκαν γιατί μάλλον κάποιους ενόχλησαν οι δημοσιεύσεις μας... και φρόντισαν με πληρωμένους χάκερ να παραβιάσουν τον προσωπικό λογαριασμό του κ. Ν. Τζιγκουνάκη, με αποτέλεσμα το sat να είναι εδώ και τρείς μέρες εκτός λειτουργίας..

Συγκλίνουσες πληροφορίες από φίλους του sait αναφέρουν ότι οι επιθέσεις προέρχονται από χάκερ μέλη της χρυσής αυγής. Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ήδη πολλά... αλλά δεν θα σας πάμε κατευθείαν στα βαθιά…

Η Επικοινωνία και η εφημερίδα ‘’ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ’’ καταγγέλλει σε όλο το διαδίκτυο τις βρώμικες επιθέσεις και δηλώνει ξεκάθαρα: Ο ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΦΙΜΩΣΗ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!

ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ.

ΖΗΤΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Ήδη για αυτό έχει επιληφθεί η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. μετά από μηνυτήρια αναφορά κατά αγνώστου δράστη..

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ! 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΙΚΟΣ ΤΖΙΓΚΟΥΝΑΚΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ‘’ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ’’ ΝΤΟΡΑ ΣΚΟΡΔΑΛΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου