Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΑΗΛ!


Η καθεστωτική αντίληψη, η ιδιοκτησία της εξουσίας, η αμετροέπεια και η έλλειψη κάθε σχέσης με την πολυφωνία και την ελεύθερη διακίνηση ιδεών, όταν αυτή δεν εξυπηρετεί την κορυφαία νεοΠΑΣΟΚΙΚΗ αντίληψη της μη αμφισβήτησης της νομής της εξουσίας  σε όλα τα επίπεδα,  αλλά και το ιδιαίτερα παρεϊστικό, πολιτικά στρεβλό κλίμα του κλειστού γκέτο που έχει δημιουργηθεί στο δήμο Χαλανδρίου αρχίζουν να κακοφορμίζουν επικίνδυνα και να παίρνουν ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ στοιχεία (και προς άλλους, διότι εμείς τα ξέρουμε χρόνια).

Εχθές η ΠΡΩΤΗ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ, η Σοφία Σακοράφα, επισκέφτηκε τον δήμο μας, στα πλαίσια περιοδειών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ για την προετοιμασία της σημερινής απεργίας, συνοδευόμενη από κλιμάκιο μελών του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εργαζόμενοι υποδέχτηκαν την Σοφία που τους κέρδισε με την γνωστή σεμνότητά της και συνομίλησαν μαζί της για αρκετή ώρα.

Την ίδια ώρα στο Δημαρχείο όμως συνεδρίαζε η Οικονομική Επιτροπή οπότε όταν η κα Σακοράφα ανέβηκε στο γραφείο του Δημάρχου για τον εθιμοτυπικό χαιρετισμό έπεσε πάνω στην Μαρία Μιχαήλ η οποία είχε το ΘΡΆΣΟΣ και την ΑΜΕΤΡΟΈΠΕΙΑ να επιτεθεί φραστικά στην κα Σακοράφα.

"Μμμμ! Ήρθε και το Σοφάκι για να κάνουμε απεργία! Εμείς την φτιάξαμε και αυτή, στο ΠΑΣΟΚ και κάνει τώρα τον μεγάλο παράγοντα", είπε η ΤΕΡΑΣΤΙΑ παράγοντας του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια βουλευτής β Αθήνας Μαρία Μιχαήλ" και συνέχισε το καθεστωτικόΠΑΣΟΚικό παραλήρημα όσο η κα Σακοράφα (που την έγραψε εκεί ακριβώς που έπρεπε) συνέχιζε να χαιρετάει τον Δήμαρχο και τους υπόλοιπους παρευρισκομένους.

Ασταμάτητη η κα Μιχαήλ συνέχιζε, αναγκάζοντας τον Σωτήρη Παρασκευόπουλο να της ζητήσει να σταματήσει επικαλούμενος τον ,,,, Ξένιο Ζευ!

ΜΑΡΙΑ, με δεδομένη την παλιά προσωπική εκτίμηση, δημόσια σου λέμε ότι ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

Θα πρέπει ΣΗΜΕΡΑ να ζητήσεις ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ από την Σοφία Σακοράφα και τον ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ.

Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν είναι τσιφλίκι της παρέας σας ο δήμος για να σας ζητάνε την άδεια για να τον επισκεφτούν ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ και αντιπροσωπεία του κόμματος ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΠΑΝΕ.Ρ.Ε (είναι η πρόταση που έχει κατατεθεί στο συνέδριο για μετονομασία του ΠΑΣΟΚ: Πανελλήνια Ριζοσπαστική Ένωση: ΑΝΤΕ "ΠΑΝΕ ΡΕ" ).

Και αν "φτιάξατε" εσείς οι μεγαλοπαράγοντες την Σοφία, όπως θέλεις να λες - που βέβαια δεν την φτιάξατε εσείς ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΞΙΩΝ και ΑΡΧΩΝ, που έχει εκτιμήσει ο απλός πολίτης - άλλο τόσο εσείς φτιάξατε και το σημερινό πολιτικό απολειφάδι που επίμονα και χωρίς ίχνος σεβασμό στην ιστορία, θέλει ακόμα να αυτοαποκαλείται ΠΑΣΟΚ με τον καθεστωτισμό σας.

Συνεννοηθήκαμε παλιά συντρόφισσα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου