Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΡΟΥΣΣΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ


Διακόπτω την ενασχόληση με τις "εθελοντικές παπαριές" για να σου γράψω οτι ντροπή επίσης είναι να αποκρύπτεις συνειδητά τουλάχιστον τρείς δικές μου παρεμβάσεις για το θέμα σε πρό ημερησίας συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο και στην συζήτηση του προυπολογισμού,να αποκρύπτεις ότι η στάση τεκμηρίωσε με αναλυτικό κείμενο την φωτογραφικότητα του διαγωνισμού,από τις 23/9 δηλαδή ελάχιστες μέρες μετά την απόφαση της οικονομικής επιτροπής.
Ντροπή επίσης είναι να μιλάς για συνεταίρους της αντιπολίτευσης περιλαμβάνοντας τους πάντες και λέγοντας ψέμματα μόνο και μόνο για να υπηρετήσεις τον προσωπικό σου σχεδιασμό.
Και πιό μεγάλη ντροπή να τα λές αυτά όντας διορισμένος εκπρόσωπος της διοίκησης Κουράση στην Φλύα.

Κρίμα

Σίμος Ρούσσος

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Φίλε - και για να κόψουμε τις μαλακίες γιατί πολλά μας τα είπες και από εδώ υποκρισία δεν παίζει, "φίλε" - Σίμο:

1. Για την μοναδική ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ αναφορά σου σε αυτή την ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ παρέμβασή σου στην Πλατεία έχουμε να απαντήσουμε ΑΥΤΟ! (έχουμε αναρτήσει την ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ δημοσίευσή σας τότε).

 "ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ" δεν υποκρύπτει ΤΙΠΟΤΑ η ΠΛΑΤΕΙΑ, όπως βλέπεις και σήμερα που έκανες τον κόπο να μας στείλεις ένα email. "ΚΟΠΟΣ" που ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ, αφού είσαι επικεφαλής παράταξης ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Στην ουσία αυτών στα οποία αναφέρεσαι παρακαλούμε να μας υποδείξεις τα links στην ΣΤΑΣΗ ή οπουδήποτε αλλού που να μας δείχνουν ότι ΑΠΟ ΤΙΣ 23-9-2012 μέχρι σήμερα έχει η παράταξη ξαναναφερθεί στο θέμα για να επανορθώσουμε (εμείς δεν έχουμε βρει κάτι και τα δημοτικά συμβούλια τα έχουμε παρακολουθήσει όλα, εκτός από ένα - το τελευταίο - επειδή βαρεθήκαμε.)

Μας έχετε στείλει κανένα δελτίο τύπου που το θάψαμε; ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ αν μπορείς να μας δείξεις ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ.

2. Κανένα ΣΗΜΕΡΙΝΟ σχόλιο για την ουσία του θέματος του κοινωνικού παντοπωλείου έχεις; Διότι από την επιλογή να σχολιάσεις ΜΟΝΟ αυτό που σχολιάζεις και να μην πεις ΤΙΠΟΤΑ για την ουσία ΣΗΜΕΡΑ, όχι παλιά,  ίσως οι αναγνώστες μας βγάλουν "λάθος συμπεράσματα".

3. Το "ΨΕΜΜΑΤΑ" οφείλεις να το αποδείξεις! Αν δεν μπορείς θα κριθεί ως ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ (όχι δεν μιλάμε για "μηνύσεις", προς Θεού).
Οι πολιτικές μας εκτιμήσεις ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ (και βέβαια από ΚΑΝΕΝΑ κονκλάβιο).

3. Ευχαριστώ για την προσωπική επίθεση. ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ.


Ιδιωτικά τα είπαμε ...

ΑΓΓΕΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου