Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

ΑΓΑΘΩΝΑΣ - EUROVISION. Sorry αλλά την έχω ακούσει με κάποιες αναλύσεις!

Δεν μου αρέσει να μιλάω εκεί που δεν με σπέρνουν  εκεί που δεν ξέρω ή εκεί που πρέπει να μιλήσουν ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΟΙ.

Αλλά να ακούω κάποιους να λένε ότι "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ" στέλνουμε τραγούδι στην EUROVISION, "που δεν ΜΑΙΪΜΟΥΔΙΖΕΙ και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ" με τρελαίνει και θα πω την ΠΙΠΑ μου, και σε όποιον αρέσει και σε όποιον δεν αρέσει στα ........μου.

Και θα ρισκάρω να πω ότι κατά την ασήμαντη γνώμη μου ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ (ως έθνος - μην χέσω)  ΠΟΥΘΕΝΑ ή να πάμε στη EUROVISION με τον Ρουβά, την Παπαρίζου ή την Φουρέιρα.

Αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΑΘΩΝΑΣ και κακώς έμπλεξε - κατά την ασήμαντη και αδιάφορη σε εσάς γνώμη μου -  με κάτι που δεν ΤΟΝ ΑΦΟΡΑ, δεν αφορά ούτε εμάς που τον αγαπάμε και που αφορά ΜΟΝΟ τα πιτσιρίκια, όπως αυτού του είδους τα ακούσματα μας αφορούσαν και εμάς όταν είμαστε πιτσιρίκια.

Ο χειρότερος ΜΑΊΜΟΥΔΙΣΜΟΣ είναι να παριστάνεις ότι είσαι κάτι που δεν είσαι και να προσπαθείς να μοιάσεις με κάτι που δεν είσαι.

Ο ΡΟΥΒΑΣ και η ΕΛΕΝΑ ΔΕΝ ΜΑΊΜΟΥΔΙΖΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ EUROVISION. Αυτό είναι! ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ. Οι άλλοι ας ακούγανε .... Αγάθωνα. Και επειδή κάνανε αυτό ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ εγώ προσωπικά ήθελα να κερδίζουν για τον χαβαλέ μου, χωρίς να ακούω βέβαια ποτέ SAKIS ιδιωτικά.



Ο Αγάθωνας όμως σήμερα  μπορεί να το πει αυτό;

ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ  ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ, υπήρχαν στιγμές που τον ακούγαμε μόνοι μας για να ισιώνουμε (πολιτισμός) και ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ στην μεγάλη εθνική μάχη, (μη χέσω).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου