Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΟΡΟΪΔΕΙΟ -15 ΜΑΡΤΙΟΥ - ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ! ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ! ΣΑΣ ΘΕΛΩ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ...





.... ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ.

Ξέρετε γιατί; 

Διότι όλα ετοιμάζονται όπως πρέπει!

"Ο Δήμος Χαλανδρίου σε συνεργασία με άλλους κοινωνικούς φορείς, αφουγκραζόμενοι τις απαιτήσεις των καιρών και την ανάγκη των μειονεκτούντων δημοτών του για πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες και αγαθά πρώτης ανάγκης εντάχθηκε στο εθνικό δίκτυο άμεσης κοινωνικής παρέμβασης για την κοινωνική ένταξη και την ενσωμάτωση ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Έτσι πρόκειται να λειτουργήσουν άμεσα οι ακόλουθες δομές: το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο, η Δομή Παροχής Συσσιτίου και το Γραφείο Διαμεσολάβησης."  

όπως πληροφορεί τους συμπολίτες μας η κρυφομνημονιακή κουρασική αριστερά.

Και βέβαια ο δήμος μας ΚΥΡΙΟΙ δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του. 

Κάθε λεπτομέρεια προβλέπεται και προετοιμάζεται με έναν τρόπο που αναδεικνύει ότι η διοίκηση του δήμου - σε συνεργασία με πρόθυμες δυνάμεις της αντιπολιτεύσεως που συμπαραστέκονται στο θεάρεστο έργο της - λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένη μηχανή παραγωγής έργου.
Έργου θεάρεστου και ευαγούς.

Για να καταλάβετε δηλαδή σε τι βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται το τμήμα κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Χαλανδρίου, θα σας αναφέρουμε και εμείς αυτό που ανέδειξε προχθές ο Νίκος Πανταζής:

ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΗΔΗ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ - ναι, ναι, παρακαλώ, ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, όχι κανένα παλιοΔΣ κανένος Νομικού Προσώπου ή καμιά παλιοεπιτροπή - ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ σε πλήρη σύνθεση - ασχολείται με τις λεπτομέρειες της οργανώσεως της λειτουργίας του ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΑΣ DELICATESSEN (όχι βέβαια δεν κάνει ο δήμος Χαλανδρίου παλιομπακάλια).

Άρχισε μάλιστα από το πλέον σημαντικό θέμα:

ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟ ΤΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ!

Του κοινωνικού παντοπωλείου και των παιδικών σταθμών που μόλις θεμελιώθηκαν!

Μάλιστα! 
Έχει ανεβάσει την απόφαση στο scribd ο Νίκος Πανταζής και την δανειζόμαστε !

Ορίστε τη:



ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ STAND BY!
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΓΚΡΙΣΗ ΔΑΠΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Για να μην λέτε δηλαδή ότι δεν έχουμε διαφάνεια στον δήμο!
Για 535 ευρώ δαπάνη απόφαση δημοτικού συμβουλίου!
(Για την εκχώρηση της πλατείας την άλλη φορά τα οικονομικά τα πέρασαν από επιτροπή αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες).

Φακές δεν έχουμε ακόμα για να μοιράσουμε αλλά στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα εγκρίνουν δαπάνη 500 ευρώ για ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου με όσπρια, λίπη και έλαια, ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ.

Την ίδια ώρα όλοι πουλάμε φακές σε καλή τιμή και οικονομική συσκευασία του ενός τόνου.

Η πεθερά μου μάλιστα, ήθελε φακές από τον παραγωγό, βρήκε και πολύ καλή τιμή σε 10άκιλη συσκευασία, πήρε την φακή, έβρασε 500 γραμμάρια και έτρωγε δύο μέρες και μετά .... πάνε οι φακές!

ΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΦΥΓΑΝ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΦΑΚΕΣ!



ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!

ΥΓ: Την απόφαση για φωτογράφο δεν ψήφισαν   Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ . Ψήφισαν όλες οι ΠΑΣΟΚΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ή ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΠΑΣΟΚΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Αλλά βέβαια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου