Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 5-10-2012





Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίτης 2/10/2012 επανεμφανίστηκαν οι γνωστές αντιδημοκρατικές πρακτικές που χαρακτηρίζουν την έως σήμερα θητεία του Δήμαρχου Πεντέλης κ. Στεργίου. 

Μέχρι την προηγούμενη Τρίτη τα δεδομένα ήταν ότι:
  • η δημοκρατική λειτουργία του Δημοτικού Συμβούλιου είχε τεθεί επανειλημμένα σε αμφισβήτηση κατά τις συνεδριάσεις του χωρίς τίποτα να αλλάζει επί της ουσίας,
  • ο κανονισμός της πλειοψηφίας συνεχίζει να μην επιτρέπει τη δευτερολογία στους Δημοτικούς Συμβούλους, ενώ η πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου υπερβαίνει διαρκώς τα καθήκοντα και τις αρμοδιότητες της σε βάρος της δημοκρατικής διαδικασίας και του διαλόγου,
  • ο Δήμαρχος, λειτουργώντας με τη λογική «ενός ανδρός αρχή», επιτίθεται προς οποιονδήποτε αμφισβητεί τα πεπραγμένα του, υιοθετώντας απαξιωτικούς τόνους.
Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο όμως ο κ. Στεργίου, με την προκλητική ανοχή της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κυρίας Μπουσίου, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα, επιτρέποντας για μια ακόμα φορά στον γνωστό «αγανακτισμένο πολίτη» να εξυβρίζει χυδαία συμβούλους της αντιπολίτευσης μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων. Ιδιαίτερα μάλιστα τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Πεντέλη Εν Δράσει» Αντώνη Φειδοπιάστη, ο οποίος κατήγγειλε την οικονομική διαχείριση του Δημάρχου για το 2011, η οποία οδήγησε σε πρωτογενές έλλειμμα.

Ο δημοκρατικός λαός του δήμου Πεντέλης δεν πρόκειται να ανεχτεί τέτοιες συμπεριφορές. Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης θα διαφυλάξουν τις δημοκρατικές διαδικασίες και θα απαντήσουν αποφασιστικά σε κάθε προσπάθεια φίμωσης.
Τ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Πεντέλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου