Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ΠΑΣΟΚ Δ.Ο. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΤΑ ΠΗΡΕΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕΣ

Αυτή τη στιγμή, όποιος περνάει από την οδό Χαϊμαντά θα γίνει θεατής της αφαίρεσης εξοπλισμού από την Δ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Χαλανδρίου.

Ο εξοπλισμός (υπολογιστές, εκτυπωτές, τηλεφωνικό κέντρο κλπ) και κάποια έπιπλα της οργάνωσης αφαιρούνται από τον ιδιοκτήτη τους Νικήτα Κάλφα, ο οποίος τα είχε παραχωρήσει για την λειτουργία του γραφείου και ο οποίος είχε ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα το νέο συντονιστή της Δ.Ο. Ανδρέα Χριστοδουλίδη ότι επιθυμεί να του επιστραφούν.

Το θέμα  εξελίσσεται πολύ καιρό τώρα.

Ο Νικήτας Κάλφας έστησε και κράτησε το γραφείο της Δ.Ο. ανοικτό, σχεδόν μόνος του, για πολύ καιρό, πληρώνοντας πολλές φορές το ενοίκιο από την τσέπη του, εκτός του εξοπλισμού που διέθεσε στην οργάνωση. 
Μάλιστα ήταν αυτός που έστησε και διαχειριζόταν την ιστοσελίδα http://do.pasok.gr/chalandri/ η οποία είναι εκτός λειτουργίας από την ημέρα που  ο κος Κάλφας δέχτηκε συντονισμένη επίθεση εναντίον του επειδή επέμενε λέει να κρατάει ανοικτή την οργάνωση με αποτέλεσμα να δημιουργήσει χρέος στην ΔΕΗ, το οποίο τον κάλεσαν να πληρώσει - και αυτό - από την τσέπη του.

Οι παλιοί συνασπίστηκαν και τον ... έστειλαν.

Ο κος Κάλφας ζήτησε να πάρει τα πράγματά του από τον Φεβρουάριο αλλά λόγω του συνεδρίου ανέβαλε το "γκρέμισμα" της Δ.Ο. για σήμερα, όπως από την προηγούμενη εβδομάδα γνωρίζαμε και προαναγγήλαμε σε αυτή εδώ την ανάρτησή μας:

ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ... ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ....



Αύριο θα έχουμε και φωτό διότι ο φωτισμός δεν βοήθησε τον ρεπόρτερ μας να πάρει εικόνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου